Имаме финансист, бюджетар, който е доказан като кариера, като качества.

...
Имаме финансист, бюджетар, който е доказан като кариера, като качества.
Коментари Харесай

Само Преди Броени Минути Волен Сидеров Разкри Това, За Което Цяла България Трепери! Новият Ще Е

„ Имаме финансист, бюджетар, който е потвърден като кариера, като качества. Най-важните проблеми на лечебните заведения са свързани с финансите. Може би по-добрият вид е след толкоз медици, които се изредиха, на поста да застане един управител ”, уточни Сидеров пред bTV.

Ще чакаме по-дълбочинни концепции за смяна с технологията, с която ще бъдат осъществени – не просто „ Добър ден, аз съм еди-кой си ”, сподели още водачът на „ Атака ”.

Той акцентира, че министърът е политическо лице, а политиките, които ще ползва, би трябвало да се базират на решенията на ръководещата коалиция.

Сидеров описа, че Ананиев е бил персонална кандидатура на премиера Борисов, която е била призната от останалите водачи на болшинството. Сред другите разновидности е имало лекари.

Лидерът на „ Атака ” похвали решението на министър-председателя да одобри оставката на проф. Николай Петров след следствието на bTV за „ роднинските поръчки ” във ВМА: „ В това отношение не можем да кажем, че Бойко Борисов си прави оглушки, в противен случай – лишава се от хора, от които би могъл като експерти да има изгода ”.

По друга обсъждана на съдружния съвет тематика – приватизацията, Сидеров акцентира, че проверката на раздържавяването е залегнала в програмата на партията от 2005 година насам, само че в този момент самодейността е пристигнала от Бойко Борисов.

По тематиката със заканите на Движение за права и свободи за „ ремонт ” на националистите от властта, той сподели, че е приказвал с управлението на ГЕРБ и с премиера и те го уверили, че нито един европейски фактор не е отправял забележки поради присъединяване на „ Обединени патриоти ” в обединението.

„ Питайте ръководителя на ГЕРБ дали тази коалиция не върви по-гладко, в сравнение с предходната ”, прикани Сидеров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР