Имаме един от най-добрите треньори, с които съм работил“, заяви

...
Имаме един от най-добрите треньори, с които съм работил“, заяви
Коментари Харесай

Божинов става играещ помощник-треньор

„ Имаме един от най-хубавите треньори, с които съм работил “, съобщи след няколко месеца взаимна работа с новия треньор.
 Валери Божинов: Матич и Гуардиола си наподобяват - и двамата нямат прическа като моята Валери Божинов: Матич и Гуардиола си наподобяват - и двамата нямат прическа като моята
Нападателят не скри позитивните си усещане от взаимната работа с, сравнявайки неговата работа със световноизвестни наставници:

„ Добър психолог, не се майтапя, само че стилът му се приближава до Гуардиола и Чави, бил е на стаж при тях. Нашият жанр е подобен – да надиграваме тимовете, да се любуваме по време на мач “, добави някогашният стрелец на Манчестър Сити, Ювентус и Парма.

Явно е решил, че може да научи много в треньорския поминък точно от и с изключение на да влиза в игра през втората част, ще има и функционалността за помощник-треньор.
 Божинов: Радвам се, че Саша идва в България, той е спокоен водач, който не приказва празни приказки Божинов: Радвам се, че Саша идва в България, той е спокоен водач, който не приказва празни приказки
Матич и известният нападател си харесват и по темперамент, като понякога се появяват майтапи от положителното въодушевление в съблекалнята. Например, те двамата посрещнаха новите в клуба през лятото със специфична музикална задача.

Новодошлите играчи трябваше да се причислят към колектива, който постоянно демонстрира по какъв начин се забавлява в съблекалнята и да изпеят няколко песни. Те започнаха с шлагера на Славка Калчева – „ Бяла роза “, минаха през „ Jutro je “ на Нада Топчаджич, а най-после Валери Божинов и Реди Каса извършиха „ Bella Ciao “.

“Тема Спорт ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР