Имаме амбицията и самочувствието да сме първи на изборите. Ние

...
Имаме амбицията и самочувствието да сме първи на изборите. Ние
Коментари Харесай

Деница Сачева: ГЕРБ винаги са давали предложения за излизане от кризата

Имаме упоритостта и самочувствието да сме първи на изборите. Ние имаме водещо място, макар че против нас стои конгломерат от осем партии. Въпросът не е какво ние ще създадем, а какво ще създадат партиите, които се причисляват към опозицията, с цел да одобряват най-сетне демокрацията, тъй като това не е да вървим на избори непрестанно, а да приемем вота на гласоподавателите, които подреждат партии с ясното схващане, че не желаят да дадат цялата власт на нито една от тях и желаят съдружно ръководство. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Деница Сачева - член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

По думите ѝ от ГЕРБ постоянно са давали оферти за излизане от политическата рецесия.

" Ясно е, че вотът на българските жители слага ГЕРБ-СДС в позиция за ръководство. Очевидно е, че без коалиция ГЕРБ-СДС устойчиво ръководство на България не може да има и това излиза наяве в една поредност от избори. Въпросът е за какво това не се схваща, за какво не се дешифрира. Нима вотът на хората няма значение, а има значение какво желаят един, два или трима кукловоди на политическото пространство сега ", акцентира тя.

Ако ние пропилеем още една акция, обяснявайки кой с кого не може и какво не може, хората ще изгубят изцяло доверие, че политиката може да взема решение проблеми, съобщи Сачева.

" Хората чакат доста ясни решения във връзка с опазване на здравето, обучение, инфраструктура, на планове. Ние изоставаме фрапантно в редица браншове от публичния живот. В момента изоставаме фрапантно от цяла Европа - за първи път сме държава-донор по връзки на средства, тъй като на практика плащаме повече в сравнение с получаваме ", означи тя и прикани съперниците на ГЕРБ: " Нека дискутираме по съответни тематики, да приказваме за първите законопроекти, които ще бъдат импортирани в новото Народно заседание, да стартираме диалога за правосъдната промяна. Ние ги каним да седнем на една маса и да стартираме съответните диалози за това по какъв начин би трябвало да наподобява правосъдната промяна, която ще е призната от всички народни представители, а не тази, която ще е в услуга на един или различен политически интерес ".

Сачева беше безапелационна, че Владислав Горанов ще успее да потвърди своята непорочност, а включването му в листата " Магнитски " е " непозволен и диспропорционален удар против него и по отношение на неговата роля в българската политика ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР