Имаме амбицията да сме първи на изборите, въпреки че срещу

...
Имаме амбицията да сме първи на изборите, въпреки че срещу
Коментари Харесай

Деница Сачева : Владислав Горанов не може да стане политическа жертва, той ще докаже невинността си

Имаме упоритостта да сме първи на изборите, макар че против нас стои конгломерат от партии. По-важното е какво ще създадат те, с цел да одобряват демокрацията и това, че властта не се дава единствено на един. Хората подреждат политическите партии по този начин, тъй като желаят съдружно ръководство. Важно е партиите да научат този урок, с цел да излезе страната от политическата парализа, в която се намира. Това съобщи Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е от в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 85
„ Ние непрестанно предлагаме решение по какъв начин да се излезе от рецесията, в която се намира. Вотът слага ГЕРБ-СДС в позиция за ръководство. Нима вотът на хората няма значение? В предходният парламент само ние успяхме да излъчим кабинет, който не мина с едвам 4 гласа. Ако пропилеем още една акция, в която да се споделя кой какво не може и с кой не може, хората ще изгубят доверие в това, че политиката дава решение “, предизвести тя.

„ Неистовото предпочитание на Продължаваме промяната (ПП) да прекаляват с рекламата, ще им изиграе неприятна смешка. Ние би трябвало ли да ги назоваваме криптокоалиция? Не можем да приемем сходен вид опростяване. Хората чакат доста ясни решение. Ние изоставяме фрапантно в редица браншове в публичния живот. В момента ние сме държава-донор в Европейски Съюз – даваме повече, в сравнение с получаваме. Нека приказваме по съответни тематики, да стартираме диалога за правосъдната промяна “, посочи някогашният обществен министър.

Сачева разяснява и новите имена в листата „ Магнитски “. „ Нямам съмнения, че Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва ще потвърди своята непорочност. Това е един диспропорционален удар по отношение на ролята му в политиката. Въпросът е на чия страна би трябвало да застанем - на господин Горанов или на човек с 19 обвинявания. До този миг единственият човек, който твърди такива неща по отношение на господин Горанов е човек с 19 обвинявания, който се укрива от правораздаването и също е част от листата „ Магнитски “, уточни тя.

„ Изнасянето на информация за български жители в листата „ Магнитски “ е оценка за работата на всички български институции. Темата за правосъдна промяна не може да бъде успеха над един или различен публичен интерес. Ние сме „ за “ правосъдна промяна, само че да приемем закон, писан на коляно сред Коледа и Нова година. Ако това е законопроектът, който е извънредно значим за какво тогава Политическа партия и Демократична България не бяха в зала, с цел да го гласоподават? “, разяснява Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

По думите ѝ България има потребност от реформирани институции, които работят. „ Ако имаше такива, нито една страна нямаше да си разреши да насочва сходни обвинявания. Искаме да се направи правосъдна промяна, която да регистрира с изключение на професионалната и академичната общественост и на политическите сили “, безапелационна е тя.

Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е разгласи, че има вяра в невинността на Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва. „ Не може той да бъде политическа жертва. Той е заслужен човек и добър експерт. Трябва да стартираме да приказваме за съдържателни политики и да създадем по този начин, че българските институции да са задоволително устойчиви “, сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР