Имам волята и решителността да намирам решения, свързани с развитието

...
Имам волята и решителността да намирам решения, свързани с развитието
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на ДПС в Сунгурларе инж. Димитър Гавазов стартира мощно предизборната си кампания

Имам волята и решителността да намирам решения, свързани с развиването и просперитета на Сунгурларе, сподели инж. Димитър Гавазов

Кандидатът за кмет на Движение за права и свободи за община откри мощно предизборната си акция нощес пред цялостния площад „ Св.св.Кирил и Методий “.

Подкрепата си за технократа, който добре познава проблемите на локалната общественост, заявиха водачът на Движение за права и свободи, регионалният ръководител на партията за Бургас, някогашният народен представител и министър доктор Хасан Адемов и редица знакови лица на Движението.

Движение за права и свободи сподели, че редиците им са обединени, представяйки мощна листа, отпред на която е досегашният ръководител на Общински съвет.

Партията има и претенденти за 12 обитаеми места, а Мустафа Карадайъ им сложи амбициозна цел – да завоюват изборите още на първи тур и да имат болшинство в локалния парламент.

В Движение за права и свободи работят сериозно за тази цел, а в идващите три седмици претендентите за съветници и претендентът за кмет инж. Димитър Гавазов ще срещнат жителите на общината с амбициозната стратегия за ръководство.

„ След това посрещане имам чувството, че на 29 октомври изборите тук ще приключат с определен кмет – инж. Димитър Гавазов. Движение за права и свободи ще има минимум 12 общински съветници, отпред с безспорния лидер – господин Хаджен и 12 кметове на кметства от листата на Движение за права и свободи. Централният избирателен лъч на Движение за права и свободи пристигна тук, с цел да поддържа жителите на община Сунгурларе, да дадем нашата гаранция, че сме загрижени за решаването на проблемите ви. Заради това сме записали най-достойните претенденти. ДПС твърдо, с цялата си мощност в българския и европейския парламент, декларира безапелационната си поддръжка към този екип от съветници и претендентът за кмет инж. Гавазов. Знаем, че в тези спешни времена имаме доста проблеми, а тези хора знаят по какъв начин да се оправят с тях “, сподели в прочувствено послание от трибуната водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
 Мустафа Карадайъ подсигурява цялостната поддръжка на Движение за права и свободи към инж. Димитър Гавазов
„ Имам волята и решителността да намирам решения, свързани с развиването и просперитета на Сунгурларе. Зад мен са хора и организации, които подсигуряват, че с тяхната поддръжка може да изпратим Общината на едно друго по-високо икономическо ниво. Подкрепя ме най-силната, съвременна и сигурна партия в страната – Движение за права и свободи. Това ми дава убеденост, че ще извърша проекта от моята стратегия. Благодаря на централното управление на партията и на господин Мустафа Карадайъ за уважението персонално да участва на откриването на моята акция. Гарантирам, че няма да ги подведа “, стартира словото си претендентът за кмет инж. Димитър Гавазов.

Той уточни, че знае действителните проблеми на Сунгурларе и е подготвен да работи за разрешаването им още от ден първи.

Инж. Гавазов фактически е развил огромна стратегия, която е засегнала развиването на общинския център и обитаемоте места във всички аспекти. Вече има подготвен екип от специалисти и подсигурява, че ще работят с ясни правила, при цялостна бистрота.

Сред главните цели на екипа на инж. Гавазов са – привличане на европейски средства и вложения за модернизиране на община Сунгурларе и разкриване на работни места, ремонт и създаване на общинска пътна мрежа, планиране и създаване на кръгово кръстовище на входа на Сунгурларе, рейсове за всички обитаеми места в общината, замяна на водопроводната мрежа, възобновяване на всички детски градини и учебни заведения, топъл обяд за всички деца, пенсионери и поданици на общината в неравностойно състояние, мобилна здравна работа, развиването на селски и различен туризъм и други.

„ Искам през идващите години дружно да чертаем европейския образ на нашата община “, прикани инж. Гавазов.

Водачът на листата Ружди Хаджен акцентира, че претендентите за общински съветници на Движение за права и свободи могат да гледат гласоподавателите в очите си, тъй като не са ги подвели. Работили са за техните ползи, минали са дружно през редица рецесии и сложни моменти. Хаджен акцентира, че претендентът за кмет – инж. Димитър Гавазов е потвърдил, че знае по какъв начин да взема решение проблемите.



Листата с претенденти за общински съветници на Движение за права и свободи:
101. Ружди Хикмет Хаджен 102. Живка Николова Колева 103. Исмет Юсеин Саид 104. Ахмед Али Али 105. Исмаил Осман Коруосман 106. Амет Хюсеин Хюсеин 107. Иванка Стефанова Димитрова 108. Кина Иванова Христова 109. Сюлейхан Исуф Хасан 110. Исмаил Шабан Шакир 111. Садет Сали Бошнак 112. Димитрина Стефанова Терзиева 113. Златко Петров Славов 114. Осман Ахмед Ахмед 115. Фикрет Миман Кадиш 116. Севди Севим Емин 117. Ердал Али Юсуф
Кандидатите на Движение за права и свободи за кметове на кметства:

Румен Кехайов – Везенково

Кръстю Янев – Вълчин

Иван Колев – Грозден

Севим Емин – Камчия

Байрамали Индже – Климаш

Ахмед Христем – Костен

Белгин Кадиш – Манолич

Пепа Чанева – Прилеп

Софийка Христова – Садово

Стефан Димов – Славянци

Ахмед Мюслюм – Съединение

Митко Димитров - Чубра
 Инж. Димитър Гавазов е харизматичен и получава поддръжката на жителите на общината  Мустафа Карадайъ с досегашния кмет на прилежащата община Руен Исмаил Осман (вляво) и актуалният претендент на Движение за права и свободи Ахмед Сюлейман (вдясно). Осман сподели почитание и последователност, а присъединяване му в централния избирателен лъч на Движение за права и свободи бе знаково  Водачът на листата на Движение за права и свободи за Сунгурларе Ружди Хаджен е неоспорим авторитет 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР