Имам уважение към зрителите ви и за това да, минах

...
Имам уважение към зрителите ви и за това да, минах
Коментари Харесай

Мая Манолова: Битката за София започна, тя вече е агресивна и с компромати

Имам почитание към феновете ви и за това да, минах през коафьор тази заран. Мисля, че този въпрос е афектиран за жителите, откакто акцията би трябвало да се води по почтен и открит метод. Не това е смисълът на акцията. Обидно е това, че всички би трябвало да сме разтърсени от новината, че министър председателят може самичък да се подстригва. Това съобщи някогашният омбудсман и претендент за кмет на София Мая Манолова в утринния блок на БТВ.

"Битката за София стартира, тя към този момент е нападателна и с компромати. От страна на съперника не се чака положителна акция. Бяхме привикнали да чуваме преди всяка акция Цветанов да споделя, че тя ще акцията ще бъде положителна, само че в този момент очевидно ГЕРБ са решили тя да не е такава. Пренебрежението, с което се пробват да се отнесат към хората, които са в инициативния ми комитет, следенето и операциите няма да ме спрат ", сподели още тя.

"През последната година властта блокираше напъните ми, за това да работим за хората. На всяка наша самодейност се гледаше като рейтинг, а не какво ще донесе на хората. Агресията, която се разпростра против мен и околните ми, мъката в институцията на омбудсмана щеше да е мъка ", добави претендентът за кмет на столицата.

"Неразбирането на политиката от страна на министър-председателя е плашеща. Никога не съм желала от премиера или от друга институция за помощ за себе си. Настоявала съм и съм желала помощ за българските жителите. Не съм търсила услуга за мен, нямам потребност ", разкри Манолова.

Мая Манолова разяснява и аферата "Костинброд ":

"Моят сигнал се удостовери, желаех да спра манипулирането на изборите тогава ", сподели тя.

"Правила съм доста неточности, стояла съм откровено зад дела, които по-късно са се оказали нечисти ", разяснява претендентът за кмет на София.

"От 4 години аз не съм член на Българска социалистическа партия. Не мога да разделям хората на симпатизанти на ГЕРБ, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи. Защитавала съм акции и с десните партии. И кметът на София не би трябвало да е ляв или десен. Няма значение дали ще си изкълчиш глезена на лявата или дясната разрушена плочка. София няма цвят. Битката ще бъде тежка ", разкри Манолова.

"Очаквам поддръжка от всички жители. С Корнелия Нинова не съм се виждала, както и с водачите на други партии. Освен в случаите, в които сме били дружно на митинги ", приключи Мая Манолова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР