Имам три комбайни, които са по-скъпи от тази кола, но

...
Имам три комбайни, които са по-скъпи от тази кола, но
Коментари Харесай

Общински съветник кара Ролс Ройс за 200 000 евро! Има и три по-скъпи комбайни

" Имам три комбайни, които са по-скъпи от тази кола, само че тях не ги снимате, нали? Изкарвам парите си с почтен труд и изборът да си купя тази кола е мой. Удобна ми я, употребявам я и като офис, защото е доста необятна и комфортна ", сподели Бенчев пред " Нова телевизия ".



Той е на 65 години и се занимава със зърнопроизводство и строителство. " Излиза, че би трябвало да си несръчен, елементарен и безпаричен, с цел да те почитат в тази страна. Морално ли щеше да е да си купя Жигули или Москвич ", попита Бенчев.



Съветникът признава, че е платил данъци върху 10 милиона лв., единствено за една от компаниите си. Помага непрекъснато на пенсионерите - обезпечава им топло през зимата, купува им постоянно и артикули. Заплатата си от Общинския съвет подарява.

" Моята партия е " Достойна България " и съм съдружен сътрудник с Българска социалистическа партия. Вече втори мандат съм в Общинския съвет на Бургас ", изясни още Бенчев.

" Аз считам, че няма ляво, няма дясно, има кадърни и некадърни политици. Разбрах, че Корнелия Нинова ме подлагала на критика за тази кола и се разграничавала от мен. Обиден съм! Аз ще кажа, че също се диференцирам от нея ", безапелационен бе той.

Въпреки че, има досие от времето на комунистическия режим, той е дружно с Българска социалистическа партия. " В досието ми написа категория " гамен ". Знаете ли за какво написа по този начин? Защото слушах " Бийтълс " и имах дълга коса ", разясни зам.-председателята на Общинския съвет на Бургас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР