Имам съмнения дали служебното правителство работи в интерес на държавата.

...
Имам съмнения дали служебното правителство работи в интерес на държавата.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Не е лошо да се направи проверка от НАП на "Лукойл"

Имам подозрения дали служебното държавно управление работи в полза на страната. Това съобщи в Българска национална телевизия „ Денят стартира “ депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев във връзка това дали рафинерията ще може да изнася модифицирани артикули от съветски нефт. Мирчев сподели още, че не е неприятно Националната организация за приходите да направи инспекция на " Лукойл " за последните 6-10 години за трансферно ценообразуване.



Защото да седнеш на една конференция с " Лукойл " и да обяснят те, че в случай че България не им позволи да изнасят петролни артикули, те ще затворят рафинерията. И държавно управление да каже - " Трябва да им разгадаем износа ", не ми се коства изключително съществено, сподели Мирчев.

Според Мирчев " Лукойл " не е задължен да работи с съветски нефт и може да работи с непознат, като до началото на войната 60% от петролът, който се е преработвал в Бургас, не е бил съветски.

От ГЕРБ няма никаква поръчка, че можем да създадем измененията в правосъдната система, които толкоз желаеме. И не тъй като сме се фокусирали върху правосъдната промяна, а тъй като по огромна част от другите тематики - еврозоната, Шенген, модернизацията на армията, имаме близки позиции най-малко на хартия, разяснява още депутатът.

По може би най-важната тематика, в случай че бъде реформирана правосъдната система, страната ще тръгне по напълно друг път, тъй като се чака правосъдната система да оправи огромна част от останалите проблеми. Там с ГЕРБ нямаме единодушие и ходът на ГЕРБ го чакаме. Няма никаква поръчка от тяхна страна, че ще бъде изработен подобен, съобщи Мирчев.

Според него е значимо по какъв начин ГЕРБ ще отговори какво ще се случи с първия мандат - да кажат за какво не са осъществили първия мандат, в случай че те не го осъществят.

Прекалено доста неща ни разграничават с Българска социалистическа партия, разяснява Мирчев.

По отношение на войната, еврозоната, бюджетните разноски, хартиената бюлетина. Те сами се раздалечиха от партиите, които преценихме, че България би трябвало да тръгне по различен път, съобщи Мирчев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР