Имам приятелка, чийто брак е на ръба на тоталното разклащане. Съпругът

...
Имам приятелка, чийто брак е на ръба на тоталното разклащане.
Съпругът
Коментари Харесай

Вижте как мъжете принуждават жените си да правят секс, без дори да го осъзнават

Имам другарка, чийто брак е на ръба на тоталното разлюляване.
Съпругът й работи прекалено много и за него половинката му не е приоритет. От години тя се пробва да го накара да я вижда, да желае да прекарва време с нея, да се любува на нещата, на които са се радвали дружно до неотдавна. И през множеството дни тя се проваля.
Освен в случай че не прави секс с него. След оргазма той прави нещо хубаво за нея, след което нещата се връщат във типа, в който са в последно време. Тя се усеща самотна и откъсната, той си прави своите неща. Докато още веднъж вършат секс и колелото се завърта.
Но в никакъв случай не забравяйте, че интимността по обвързване е насила.
Сигурна съм, че доста дами са попадали в сходни обстановки повече от един път и евентуално с разнообразни мъже през целия си живот. И съм сигурна, че доста дами са приели, че в този модел на другарство няма нищо неправилно. Не е изключено даже да сте чували от устата на някой мъж, че „ по този начин е било постоянно. Мъжете желаят секс, а дамите им го дават ".

Трябва ли дамите да се усещат длъжни да вършат секс с сътрудниците си?
Трябва ли в миналото да вършиме секс, когато не сте в въодушевление? Само в случай че това ви кара да се чувствате добре в последна сметка. Не споделям, че би трябвало да стигнете до оргазъм. Това, което споделям е, когато лежите до вашия мъж след секс, чувствате ли се свързани и обичани?
Или се чувствате по този начин, като че ли сте пожертвали тялото си поради щенията на някой различен? Дори и да не сте изпитали никаква физическа или психическа болежка, доста дами се впускат в полов контакт без възторг. Някои дами в последна сметка могат да намерят наслаждение, само че множеството не го вършат.
Ако се отдадете на замяна на милувки, която не желаете, тъй като се чувствате отговорни поради колегата си или тъй като чувствате, че това е ваша отговорност, може да има физически и прочувствени последствия. По време на половия акт, в случай че една жена не е подготвена, тя може да почувства физическа болежка, а това сигурно е последното нещо, което някой би трябвало да изпитва по време на половия акт.
Повтарящите се случаи на правене на секс като обвързване могат да доведат до отбягване на каквато и да е физическа фамилиарност, до това към този момент да не се наслаждавате на полово прекарване и да гледате на секса като на обвързване, вместо като на нещо прелестно. Най-важното е, че правенето на секс поради някой различен може да докара до дълготрайни психологични проблеми.
Всичко това в последна сметка може да докара до гибелта на връзката, което дамата се пробва да избегне, като се отдаде на половинката си.
Трябва да се запитаме за какво толерираме правенето на секс, когато не ни се желае, и от кое място произлиза това поверие, че би трябвало да отвърнем постоянно на желанията на по-силната ни половинка. Наша отговорност ли е да създадем мъжа си благополучен за сметка на връзката ни със секса и психическото ни здраве?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР