Имам нужда от хора, които да разбират музиката ми и

...
Имам нужда от хора, които да разбират музиката ми и
Коментари Харесай

Азис: Разбрах, че не е нужно да съм ужасен гей, за да ми обърнат внимание

Имам потребност от хора, които да схващат музиката ми и посланията в нея, само че не бих желал да карам никой да ме харесва. Имам си задоволително хора, моят таргет е голям. Не имам вяра и че някой може да ме хареса от през днешния ден за на следващия ден. Това сподели в утринния блок на Нова телевизя фолк артистът Васил Боянов- Азис Васил Троянов Боянов е роден в Сливен, само че израства в Костинброд и в София... към профила, който провокира възторг с песента си "Мотел " тази седмица.

Вярвам, че със своята известност съм задължен да направя всичко допустимо за търпимостта сред другите хора. Ясно е, че не можем да живеем дружно, дано най-малко се поносим, да не се избиваме, акцентира изпълнителят. Надявам се светът да утихне, добави той.

Музиката сплотява. Това е най-хубавото ми качество - че мога да сплотявам хора, които харесват друга музика, съобщи Азис.

Той посочи, че концепцията за клипа на "Мотел ", който провокира доста мнения, е негова.

Азис уточни, че не схваща показността на гей парада. Аз бях ужасяващ гей, само че остарях и разбрах, че не е нужно да съм ужасяващ гей, с цел да ми извърнат внимание. Сега клиповете ми имат милиони гледания и без перуките и високите токчета, съобщи изпълнителят.

Ако Бог е направил своя хор от артисти и музиканти, аз съм солистът в него. Имам дарбата да допирам душите на хората, да ги карам с гласа си да танцуват и плачат по едно и също време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР