„Имам идея, която може да ви се стори невероятна. Ако

...
„Имам идея, която може да ви се стори невероятна. Ако
Коментари Харесай

Водещият Светослав Иванов прикани Радев да отиде при Путин

„ Имам концепция, която може да ви се стори невероятна. Ако министър председателят пояснява българския интерес като неразривна част от ползите на Европейския съюз и НАТО, а президента Радев като лавиране сред Русия и Европа и незаемане на безапелационна позиция против съветската експанзия, за какво българският президент не изиска среща с Владимир Путин в Москва? “, попита журналистът, който е убеден, че Кремъл би приветствал сходна концепция и би го приел с удоволствие.

„ Казвам това безусловно съществено, тъй като сходен ход може да се преглежда и като късмет за президента да се включи в дипломатическите старания на европейските водачи като Макрон и австрийския канцлер Нехамер. Само по този начин цени на газ, нефт и първични материали могат да тръгнат още веднъж надолу “, продължи Иванов в обичайния си седмичен коментар.

„ Петков се срещна със Зеленски, дано Радев отиде при Путин. Със сигурност Москва прави оценка неговата позиция сега. Със сигурност българският президент ще има късмет да трансформира думите си в каузи, тъй като е време за каузи и на Изток и на Запад “, сподели още водещият.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР