Имам данни, че акцията с Nexo е предопределила избора на

...
Имам данни, че акцията с Nexo е предопределила избора на
Коментари Харесай

Мирчев: Скандалите с терориста и с Nexo бяха дирижирани. Жур...

" Имам данни, че акцията с Nexo е предопределила избора на президента Радев за третия мандат ".
Това разгласи проверяващият публицист Йово Николов. В ефира на bTV той добави, че Румен Радев ще ръководи до октомври и че повода за това е и обстоятелството, че " властта му хареса ".

" Цялата политическа обстановка демонстрира,че от Българска социалистическа партия няма да могат да извърши мандата. Това значи, че отиваме на предварителни избори през март или април. Силно се колебая, а и социологическите изследвания демонстрират, че и по-късно няма да имаме постоянно държавно управление. Преди локални избори надали някоя политическа мощ би пожертвала да направи нужните взаимни отстъпки, с цел да има постоянен кабинет ", сподели още Николов.

Журналистът предвижда, че есента ще имаме избори „ 2 в 1 “. Според него би трябвало да се появи някакъв доста мощен състезател на идващите избори, с цел да се промени нещо в политическата среда. Време за нов план обаче няма. Ето за какво той не вижда опция за разрязване на този гордиев възел.

" Това е замяна на волята на гласоподавателя (бел. ред. ръководството посредством служебни кабинети). По силата на конституцията Румен Радев има правото да назначава служебно държавно управление. " Да назначава " – това е основно в това изречение, а не да се избира от представителността на гласоподавателите. На него му хареса да ръководи. Служебни държавни управления ръководят от година и пол

 
На този декор самият Христо Иванов заподозря, че акцията против Nexo e точно целенасочена акция против партията му и е за да предотврати приемането на третия мандат от Демократична България.

Друга от забърканите в абсурда партии - Политическа партия също взе отношение по обвиняванията. Съпредседателят на някогашните ръководещи Асен Василев изрази мнение, че медийният звук е за мощно да намалее вероятността третият мандат да се осъществя, в случай че бе стигнал до Демократична България.
Мирчев: Скандалите с терориста и с Nexo бяха дирижирано готови, с цел да не отиде мандатът в ДБ
Скандалът с терориста и Албена Симеонова и Nexo бяха много дирижирано направени и готови, с цел да е несъмнено, че третият мандат няма да е в „ Демократична България ”. Това разяснява в „ На фокус с Лора Крумова ” по NOVA депутатът от партията Ивайло Мирчев. Той уточни, че е необичайно, че президентът се е спрял за третата директория на Българска социалистическа партия, които не предложили проект.

„ Имам доста явен спомен какво се случи с Албена Симеонова. Тогава стана ясно, че нещо се готви. Точно сега, в който ние дадохме доста явен проект и казахме, че никога „ Демократична България ” няма да направи компромис с конституционната промяна на прокуратурата. Тогава депутати желаеха закрито съвещание на Народното събрание, на което да бъдат изслушани шефът на ДАНС и вътрешният министър. Депутатите се смяха със сълзи на това, което чуха за този терорист. Това е задоволително, с цел да стане ясно за какво в последния миг се вадят случаи и се прави Демократична България да бъде очернена ”, акцентира той.

На въпрос дали счита, че основният прокурор е забъркан в това „ Демократична България ” да не получи третия мандат, Мирчев отговори: „ Дали е забъркан? Сигурен съм, че има сериозна маса от хора, които явно не желаят промяна на прокуратурата. Дали съответно основният прокурор е забъркан - най-добре знае самият той ”, изясни депутатът.

Според него на Българска социалистическа партия ще им е много мъчно да сформират държавно управление, тъй като от партията не са предложили проект. „ Демократична България излезе и показа доста явен проект. Обвързахме го и времево. Ние не видяхме никакви стъпки от Българска социалистическа партия в тази посока. Дали отиваме на избори - ще покаже идната седмица. Едно съм сигурен - доста по-малко евентуално е да се сформира ръководство с мандата на Българска социалистическа партия, в сравнение с, в случай че беше даден на „ Демократична България ”, безапелационен е той.

С ангажимента, че би трябвало да се прави ясна разлика сред договаряния и диалози, Мирчев уточни, че на този стадий за договаряния с Българска социалистическа партия не може и да става дума. „ Разговори и сега водим с всички политически сили, в случай че бъдем поканени. Прекалено доста неща ни отдалечават към този момент с Българска социалистическа партия. И не става дума единствено за войната в Украйна, само че и за отношението към бюджетния недостиг ”, сподели още депутатът.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР