Имало едно време един треньор на баскетболен отбор. Тошко Ненов

...
Имало едно време един треньор на баскетболен отбор. Тошко Ненов
Коментари Харесай

Как Локо да бие Левски като му свирят Стиви Уондър и Рей Чар...

Имало едно време един треньор на баскетболен тим. Тошко Ненов се казвал той, а тимът - Марица (Пловдив). Да, същата тази Марица, която игра два финала за " Ронкети " и към този момент я няма на картата. Защо ли? Огледайте се - пишман кметовете и плужеците към тях са безмълвният отговор.

Та този Тошко Ненов, лека му пръст, изясни най-точно за какво не върви въобще спортът в България. След мач с женския отбор на Кремиковци (загубен с една точка от Марица) кършиякалийският Пат Райли изясни повода с риторичния въпрос: " Как да спечелим мача, като ни свириха Стиви Уондър и Рей Чарлс? ".

Сетих се за тази преживелица, откакто видях двама приключени идиоти на мача Локомотив - Левски на " Лаута ", които описаха играта на ВАР в България. Наистина, за какво се вършат разноски за една система, която не може да работи у нас, откакто реферите не могат да я употребяват?

Наистина, дебилно е да видиш 20-30 повторения на нарушаването против Карагарен и да не дадеш дузпа. Е, Никола Попов не го даде. Защо ли? Стиви Уондър, живеещ в София, само че родом от Стара Загора, се изложи на мача 200. Е, нали татко му му е зад тила, за какво да не помогне на идеята " Мъри ". А Рей Чарлс от Велико Търново? Той не става отвред, удостовери го и преди няколко дни в мача Локо Сф - Пирин.

Сега ясно ли ви е за какво няма футбол? И поради тези двамата - Уондър и Чарлс от БФС. И поради поканите за националния тим към Николай Михайлов (все отново има награда за повикване). Е, баста!!!

Р.S. И един съвет към шефовете на Локо - за мач номер 300 на Никола Попов му купете бял бастун, че да не обърка пътя към София...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР