Имахме сигнали от него и още няколко бизнесмени, предлагащи: Можем

...
Имахме сигнали от него и още няколко бизнесмени, предлагащи: Можем
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Руски бизнесмени предложиха помощ на Украйна и армията ни

" Имахме сигнали от него и още няколко предприемачи, предлагащи: " Можем да помогнем по един или различен метод, можем да създадем нещо. Някои споделиха, че са подготвени да оказват помощ за възобновяване на страната след войната. " Готови сме да прехвърлим бизнеса си в Украйна, живеем в Англия или някъде в Швейцария, желаеме това. Но по какъв начин да се направи по този начин, че да не попадаме в листата със наказания? ", описа Зеленски.

" Някои хора не желаят да оповестят името си и споделят, че желаят да оказват помощ на нашата войска, при все това са жители на Руската Федерация “, означи украинският президент.

Зеленски увери, че каквито и да са предприемачите, подготвени да дарят пари в поддръжка на украинската войска, Украйна е подготвена да " подсигурява тяхната сигурност, да им обезпечи работа и да даде опция на бизнеса им да се развива ".

" Говоря съответно за глобите в нашата страна. Можем да го обсъдим, можем да обсъдим промяната на поданството на тези хора ", изясни той и акцентира, че не е " наложително това да се прави обществено ".

Според броя на в. " Уолстрийт джърнъл " от сряда Зеленски бил помолил американския президент Джо Байдън да не глоби Роман Абрамович, защото той би могъл да играе роля в мирните договаряния сред Украйна и Русия, отбелязва Агенция Франс Прес.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР