Имахме две седмици за тренировки, което е нещо ново за

...
Имахме две седмици за тренировки, което е нещо ново за
Коментари Харесай

Бакеро: ЦСКА има страхотни играчи, мотивирани сме за победа

" Имахме две седмици за тренировки, което е нещо ново за нас, до момента не ни се беше случвало поради програмата в България. Отборът е доста стимулиран да изиграе този мач с ЦСКА и да го завоюва, тренирахме доста добре през тези две седмици ", съобщи треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро преди дуела с ЦСКА от четвъртия кръг на Първа лига през уикенда.


" Белите " гостуват на стадион " Българска войска " в неделя от 18:45 часа, откакто през предходната седмица почиваха, защото дуелът им с Лудогорец бе отсрочен. " Очакваме с неспокойствие този мач, демонстрираме усъвършенстване във всяка една подготовка. Очакваме да срещнем най-хубавия ЦСКА след вчерашния резултат против Сепси, тъй като когато един тим загуби по този начин, в идващия мач влиза доста по-интензивно. Познаваме ЦСКА от мачовете в шампионата и Европа. Те имат страхотни играчи самостоятелно и без значение от схемата на игра, която ще избере Ел Маестро, мачът ще бъде сложен ", сподели Бакеро.

" Всеки ден е една опция да се подобрим, като персони, като футболисти. Мачът с ЦСКА е една опция за нас, изпитваме почитание към тях, само че желаеме да се конкурираме и състезаваме с тях и да ставаме все по-добри. " Играл съм против ЦСКА още през 80-те години, познавам ЦСКА още когато Стоичков беше там. Играх против ЦСКА с Реал Сосиедад, 81-ва година. Такъв е животът, в този момент още веднъж се изправям против тях ", добави той.

" Не ме интересува статистиката от предходните мачове, тъй като те са се случили преди аз да дойда тук. Всеки мач стартира от 0:0, досегашните резултати остават в предишното. Интересува ме статистиката под моето управление. Тогава са били разнообразни играчи, разнообразни треньори, в този момент ЦСКА са с нов треньор, всичко се трансформира от ден за ден, тъй че статистиката не е значима. Всичко е друго, по този начин се концентрираме върху неделния мач ", сподели още Бакеро. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР