Имахме доста делови, но и малко остър разговор със строителя

...
Имахме доста делови, но и малко остър разговор със строителя
Коментари Харесай

Гърми голям скандал между министър Шишков и строителите на интерконектора с Гърция, става напечено

Имахме много настоятелен, само че и малко изострен диалог със строителя на интерконектора Гърция-България. Веднъж за документите, повторно за това, че те имаха поети задължения и не ги приключиха. Това сподели на брифинг министърът на районното развиване Иван Шишков.

„ Бяхме създали график за довършването на минималните строителни действия, които бяха останали. Срещата през днешния ден беше планувана предишния петък, с цел да забележим напредъка. Частично имаме довършени част от нещата, за жалост, част от уговорките, които бяха поети вторник и сряда, не са приключени ”, посочи министърът.

Строителят поел ангажимент първият стадий на обекта да е подготвен до неделя вечер. „ Строителният контрол си е показал съвсем всички документи. Тези, които има да показва строителят, виждам, че не са в нужното движение. Затова споделям, че през днешния ден имах малко изострен диалог ”, изясни още той.

Шишков уточни, че предишния път на обекта е споделил, че е извънредно удовлетворен, през днешния ден обаче не можел да направи същото.

„ Не мога и да кажа, че има огромни проблеми. Тоест, може би, трябваше да не хвалим толкоз рано строителя. Днес си поговорихме добре и се надявам в неделя той да си съблюдава уговорката и да приключи стадия от градежа ”, акцентира министърът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР