Имах среща с г-жа Фандъкова. Тя се отзова. Благодарен съм

...
Имах среща с г-жа Фандъкова. Тя се отзова. Благодарен съм
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Имах среща с г-жа Фандъкова, обсъдихме належащите проблеми на столицата

" Имах среща с госпожа Фандъкова. Тя се отзова. Благодарен съм за това, тъй като обсъдихме належащите проблеми на столицата. Поговорихме си за много неща, свързани с администрацията. Показах, че ние търсим надграждане. Ще търсим професионализма във всеки и ще дадем опция, на всеки, който милее за София, да работи ". 

 

Това съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия новоизбраният кмет на София Васил Терзиев.

 

" Не ни тормози обжалването на изборите от страна на Ваня Григорова, фокусирани сме по подготовката да влезем в ръководство ", разяснява той.

По думите му някои от основните инфраструктурни планове би трябвало да бъдат довършени до края на годината.

Васил Терзиев разясни, че предизборната акция е била сложна поради апатията на гласоподавателите.

" Хората отхвърлят да гласоподават и нямат доверие в политическата класа. Всичко се персонализира по просташки метод ", разяснява Терзиев.

Той сложи въпроса за какво въпросът с машините се е сложил тъкмо в петъка преди изборите.

" Трудно ми е да си показва господин Божанов да е отправял закани към който и да било. Бяхме фокусирани върху опазването на честността на вота. Прекалено доста неща ни разделят, а с цел да решим огромните проблеми на обществото, е належащо единодушие ", акцентира Васил Терзиев.

Отбеляза, че първото, което ще направи като кмет, е да провежда среща с шефовете на дирекции.

" Трябва рано да се стартира работа по бюджета. Да се реши казусът с преливащите кофи за отпадък и да обявим война на графитите в града. Не може градът ни да наподобява като гето ", сподели още Васил Терзиев.

 

" Благодарен съм на всички 175 000 души, които гласоподаваха за мен и ме избраха, с цел да направя нещо положително за града. Имам ангажимент към всеки, който е дал своя вот за мен, а и за тези, които не са дали своят вот за мен. Благодарен съм и за гласа на господин Борисов ", съобщи новият кмет на столицата.

" Политиката има потребност да стане много по-градивна и позитивна. Да намерим път към това, което ни събира, а не разделя. Оценявам хората по това по какъв начин се държат в сложни обстановки и по какъв начин се държат с хората, от които нямат какво да получат. Много правя оценка критиката- Най-добрите ми другари и сътрудници са доста сериозни към мен ", съобщи още Терзиев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР