Имах надежда, че БСП ще вземе това решение, защото другото

...
Имах надежда, че БСП ще вземе това решение, защото другото
Коментари Харесай

Явор Божанков: Решението на Конгреса на БСП - инстинкт за самосъхранение и проява на отговорност

" Имах вяра, че Българска социалистическа партия ще вземе това решение, тъй като другото означаваше три месеца процедура и то по време, в което Българска социалистическа партия ръководи. Решението през вчерашния ден е демонстрация на инстинкт за самозапазване и отговорност към България - процедура в Българска социалистическа партия значи дестабилизация на ръководещата коалиция. Провал на Българска социалистическа партия в ръководството е сигурна формула за политическия завършек на тази мощ ". 

Това сподели пред БНР Явор Божанков от Българска социалистическа партия. 

Той уточни, че  тези, които желаят да са в партията, само че считат, че тя върви надолу, " би трябвало да се концентрират върху отвоюването на политиките , които са смисъл за присъединяване на Българска социалистическа партия в държавното управление ". 

" Българска социалистическа партия отвоюва победи, за които партията се бори от години ", добави Божанков в предаването " Политически НЕкоректно ". 

Според него  няма тясна връзка сред избора на дата за осъществяване на Конгреса и деня за встъпване във втория мандат на президента Румен Радев

Интервюто с Явор Божанков можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР