Има зодии, които не дават сърцето си толкова лесно. Дали

...
Има зодии, които не дават сърцето си толкова лесно. Дали
Коментари Харесай

Трите зодии, които се влюбват рядко, но за цял живот

Има зодии, които не дават сърцето си толкоз елементарно. Дали поради предходна болежка, дали поради нерешителност или просто, тъй като това е в кръвта им.

Три зодии са тъкмо от този вид - те се влюбват доста рядко, само че създадат ли го, позволен ли някого до най-съкровените гънки на душата си, то е за цялостен живот.  Вижте ги:

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви и колкото и да са отворени към света, не обичат да позволяват никого до себе си. Разбира се, като се изключи тези, които те самите са поискали. Ако те са решили, че вие не сте верният човек - няма да съумеете да осъществите проекта си.

Стрелците желаят да имат до себе си също толкоз свободомислещ дух, с цел да се усещат щастливи.
 обич Thinkstock/Getty Images
Лъв

Лъвовете не са от хората, които елементарно биха се тормозили или да изпитат стеснение от някого. Единственият човек, пред който те са себе си, е избраникът на сърцето им.

Лъвовете обожават да получават обич от всички страни и по разнообразни способи, по тази причина за тях е извънредно невероятно да останат с един човек. Не за друго, а тъй като няма по какъв начин да открият всички качества, които търсят, единствено в един човек. Но намерят ли го - то е вечно. 

Водолей

Представителите на тази зодия мъчно се отпускат в непозната компания и не обичат да демонстрират същинската си нежна страна пред доста хора. Тя е непокътната единствено и само за най-смелите, които са подготвени да се преборят за сърцето на Водолея . Всъщност по този начин те самите дефинират кой си заслужава и кой - не.

Ако сте задоволително непрекъснати в желанията си, ще имат удоволствието да ви обича Водолей. 

Вижте още:







 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР