Има цена, която от ДПС не са готови да платят.

...
Има цена, която от ДПС не са готови да платят.
Коментари Харесай

Станислав Анастасов: В момента ДПС плаща цена, най-вече с отстъпление от партийния си егоизъм

Има цена, която от Движение за права и свободи не са подготвени да платят. Една такава е оттегляне от геополитическата ориентировка на България. Това съобщи в студиото на " Още от деня " Станислав Анастасов, зам.-председател на Движението за права и свободи, визирайки разговор с " Възраждане ".

Движение за права и свободи могат да беседват с всички партии с евроатлантическа ориентировка, сподели още той. Ще поддържат ясни политики, което важи и за първия, втория и третия мандат.

Според Анастасов сега придвижването заплаща цена, най-много с оттегляне от партийния си нарцисизъм.

" Изчакваме всички други да си изяват претенциите и да изговорят алените линии, които пречат на същинския разговор ", сподели той.

Смята, че постоянен кабинет и парламентарно болшинство са извънредно нужни за решение на рецесиите, а те изискват на първо място решение на политическата рецесия, за която би трябвало разговор.

На въпрос дали някоя партия е разговаряла с тях, Анастасов сподели, че Движение за права и свободи взе участие във всевъзможни форми на разговор, тъй като са декларирали, че е значимо.

" Моделът на правене на политика би трябвало да се промени. Лепенето на етикети също, тъй като се употребява от някои партии за продължение на предизборната акция по време на ръководство ", означи още зам.-председателят на Движение за права и свободи.

За разновидността за сформиране на държавно управление, сходно на Тройната коалиция, която беше с мандат на Движение за права и свободи, Анастасов сподели, че сходен ход има доста условности - първо е значимо къде ще пристигна третият мандат, след което е значимо да върви разговорът.

Но съгласно него държавното управление на Тройната коалиция е " държавното управление, по време на което България има най-хубавите знаци за развиване в целия си либерален интервал след 90-та година ".

На въпрос дали Движение за права и свободи желаят при тях да пристигна третия мандат сподели:

" Да, несъмнено, ние не бягаме от нашата отговорност. Ако отговорността пристигна при нас, ще създадем всичко допустимо освен на думи "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР