Има три основни принципи в човешкия живот – първият е,

...
Има три основни принципи в човешкия живот – първият е,
Коментари Харесай

Каримански: Трябва да предложим на обществото промяна

Има три съществени правила в човешкия живот – първият е, че множеството хора са разнородни. Ние би трябвало да намираме общия път в благосъстоянието, което носят душите и интелектът ни. Точно в тази зала, в която се коват законите, бих желал да покажем сговор и усърдие. Това сподели Любомир Каримански в декларация от името на ПГ на " " по време на първото съвещание на 47-то Народно заседание.

Втрият принцип е любознателността. Необходимостта от възобновление и обновяване е повече от жадувана. Съчетанието на познание и морални полезности може да докара до понижаване на корупцията и да донесе същинската независимост на хората в България. Важно е да достигнем до дейно ръководство на знанията. Знанието е неповторим запас, съобщи той.

Третият принцип е обвързван с развиването на креативното начало на всеки един от нас. Нека впрегнем цялата си креативност, съзидателната си мощност и да предложим на обществото смяна. Едва ли има нещо по-трудно от това да променяш старите порядки и да осъществиш промени. Повечето от неприятелите на промените са тези, които са облагодетелствани от старите порядки, разполагайки се комфортно в зоната на комфорта си. Всички жители, които желаеме нововъведения, би трябвало да сме непрекъснато будни, тъй като постоянно, когато на съперниците на промените се удава случай да атакуват, те ще го създадат, акцентира Каримански.

Мисля, че е настъпил моментът, в който хората с почтено държание, познания и опит е належащо да запретнат ръкави в интерес на хората. Необходимо е да спрем да се оправдаваме, а да действаме и да вършим нещата да се случват. Необходимо е да спрем да слагаме гордостта си пред напредъка, уточни той.

ПГ на " " ще направи всичко допустимо да бъде формирано държавно управление и Народното събрание да работи през целия си мандат. Ние ще съблюдаваме трите правилото на човешкия живот и хората в България да живеят пълноценно. Няма нищо по-важно от човечността, приключи Любомир Каримански.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР