„Има традиция в България – човек като направи убийство, и

...
„Има традиция в България – човек като направи убийство, и
Коментари Харесай

Бащата на убитата Никол: У нас, когато някой убие човек, веднага го изкарват луд

„ Има традиция в България – човек като направи ликвидиране, и незабавно би трябвало да го изкарат психологично недобре, психологично болен, и се измъкват по този начин”. Това съобщи пред камерата на TrafficNews.bgЛюбомир Йончев - татко на 11-годишната Никол, която беше убита в Бургас.

Мъжът два следващи дни беше за по няколко часа в следствието в Пловдив, където беше разпитван по случая, оповестява " Трафик ".

„ Майка му вика, че не може да се храни, че не може да си връзва обувките... ами тогава по какъв начин живее? Нещо... не виждам. Значи би трябвало да има назначен човек, който да стои непрекъснато до него”, пита бащата за 15-годишния Иван – момчето, което беше задържано за убийството. „ Как е хванал рейса да иде до центъра? Как е писал на щерка ми? Значи е безусловно вменяем. Абсолютно съответен си е!”, уверен е Йончев. Според него системата у нас е сбъркана и Иван трябвало да бъде съден като възрастен, макар че е малолетен.

Бащата на убитото момиче счита, че казусът се крие и в съвремието – елементарен е достъпът до компютърни игри в принуждение, а в интернет всеки може да излъже за възрастта си и да се озове в уеб сайтове, неразрешени за малолетни. Според него обаче е невероятно да бъде натрапен цялостен надзор над децата.

„ Всеки вини родителите. Не съм отговорен аз, не мога във всеки един миг, всяка секунда да звъня на щерка ми и да я запитвам: „ Къде си? С кого си?”, разяснява почерненият татко. „ Може да ми каже, че отива на басейн и преди този момент отново да се случи нещо”, изясни Йончев.

Днес бащата потегля назад за Англия, където живее с втората си жена. Ще следи случая от чужбина и ще се връща у нас за всяко дело.

Вижте какво още сподели той във ВИДЕОТО:



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР