Има толкова много силни ангелски числа, но може би най-завладяващото

...
Има толкова много силни ангелски числа, но може би най-завладяващото
Коментари Харесай

Какво означава, когато непрекъснато виждате 1111

Има толкоз доста мощни благ цифри, само че може би най-завладяващото от тях е 1111. Може би си мислите, че това е по този начин, тъй като 11:11 е лесна за улавяне поредност на часовника или че единицата е число, което се употребява в доста неща (адреси, телефонни номера и т.н.). Но истината е, че в случай че постоянно виждате 1111, Вселената се пробва да изпрати неповторимо обръщение единствено на вас.

И до момента в който други благ цифри, като 2222 или 8888, символизират упътвания и позитивизъм, 1111 се концентрира върху всичко положително ( " като да вземем за пример хората да бъдат избавени от някои животозастрашаващи събития или условия ", споделя Винсент Джена, нравствен преподавател, психотерапевт и водещ на седмичното радиопредаване " Спри да се самозабравяш! " ) и е там, с цел да поддържа решенията ви, без да задава въпроси.
.
Но това са единствено главните моменти от това, което това ангелско число може да ви предложи. Има доста други дребни способи, по които то може да ви помогне в живота, в това число в любовта, финансите и други

Какво значи ангелско число 1111?

Единиците значат ново начало. Независимо дали ви следва да тръгнете по напълно нов път или към този момент сте на верния път, визията на 1111 съответствува с това. И когато го видите, специалистите споделят, че би трябвало да се концентрирайте и да го употребявате като знак, че сте на прав път.

" 1111 е число с доста висока осцилация, което оповестява за удостоверение, изключително що се отнася до духовните открития и пътешествия ", споделя лейди Трейси Бонд, иноватор, съавтор на DoubleOHHSevenEffect и нравствен създател.

Какво значи да видите ангелско число 1111?

Когато видите цифрата 1111 - в избран миг, на лист хартия, на регистрационен номер, на телефонен номер, на знак и така нататък - ангелите се пробват да ви кажат нещо. Време е да се свържете с интуицията си. Независимо дали животът ви е на път да се промени към по-добро, или ви алармира да предприемете дейности за позитивен резултат, имайте религия. Добрата промяна е близо.

" Когато [виждате] 1111 неведнъж, това значи, че [не сте] разбрали, приели или повярвали в посланието ", изяснява Джена. " Смята се, че ангелите ще продължат да се пробват да предадат посланието, тъй като са упорити. " Престанете да бъдете упорити или твърдоглави. Обърнете внимание, действайте съгласно посланието и номерът ще спре да се повтаря до идващото обръщение.

Как може 1111 да ви помогне в живота?
 ж
Няма подозрение, всеки може да се възползва от силата 1111 и от концепцията (и вярата!) за ангелските цифри.

При тъга: Ако скърбите за загубата на обичан човек, визията на ангелските цифри ще ви утеши. " Приемащите хора, които са забелязали повтарящи се благ цифри денем си, се усещат успокоени, че ангелите се пробват да кажат на скърбящия човек, че са там и го поддържат, обичат и утешават ", споделя Джена.

При неустановеност: Според Бонд 1111 може да бъде от изгода за хора, които се усещат несигурни по отношение на идна огромна смяна в живота или в случай че би трябвало да вземете значимо решение. Цифрите служат като знак.

При проекти: Ако работите по даден план или цел, 1111 ви припомня да продължите. Вселената ви споделя, че сте на прав път.
Какво значи ангелското число 1111 за любовта и кариерата?

Ако сте се питали дали е трябвало да скъсате с колегата си или дали да поемете тази нова работа, ангелското число е тук, с цел да ви увери още веднъж.

" Ангелите поддържат връзка с небесната просветеност, посредством знаци и чудеса чрез цветове и цифри ", показва тя. " Числото 1111 е удостоверение за убеденост, че душата пътува по верния път. "

Най-важното е да вземате всяко решение правилно, с цел да може ангелското число ясно да укрепи това, което чувствате.

Как можете да се възползвате от силата на 1111?

Ако желаете да се възползвате от силата на 1111, може би ще желаете да я деянията и да я осъществите. Но дали това работи? Джена споделя, че вярата е всичко. " Цялата причина, заради която са се развили ангелските цифри, е обвързвана с вярата и желанието да имаме вяра, че ангелите желаят да поддържат връзка с човечеството ", показва той. Така че късият отговор е, че можете да се възползвате от силата на 1111, в случай че се концентрирайте и обърнете внимание. Тогава ще забележите, че числата се появяват в живота ви.

" Колкото повече вярвате, че числата са метод да се свържете и да получите упътвания от ангелите, и колкото повече продължавате да обръщате внимание на това по кое време се появяват тези цифри, толкоз по-често ще се появяват числата и толкоз по-силни ще стават посланията. " По създание вярването се допира до вашите божествени качества.

Ако се доверите на висшето си схващане, можете интензивно да сътворявате личната си действителност, като се възползвате от силата 1111. " Тя може да бъде овладяна с поредност и медитация, което в последна сметка води до по-голяма централизация, мултисензорно осъзнаване, интензивно творчество и вероятно проявяване ", изяснява тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР