Има толкова много методи, които да използвате, за да изглеждате

...
Има толкова много методи, които да използвате, за да изглеждате
Коментари Харесай

73-годишната Вера Уанг споделя тайните на младежкия си вид

Има толкоз доста способи, които да употребявате, с цел да изглеждате допустимо най-млади. Експертите предлагат да спите задоволително, да стоите надалеч от слънцето и да вършиме ежедневни извършения. Но 73-годишната фешън дизайнерка Вера Уанг разкри още няколко съвета за младежи, които могат да бъдат доста потребни, когато се грижите за кожата, мозъка и тялото си. Тя въобще не наподобява да остарява, тъй че нейните секрети би трябвало да са единствени по рода си.

Тук обичаме да се задълбочаваме в неповторимите секрети за хубост и младост, които употребяват звезди като Вера Уанг, и бихме желали да споделим някои от ежедневните й рутинни процедури.

1. Тя употребява бебешко олио във ваната.

© verawang / Instagram, © verawang / Instagram

Вера Уанг има доста алергии, тъй че е доста деликатна с типовете артикули, които употребява. Когато беше по-млада, Вера обичаше да се къпе, само че в този момент обича да се къпе по-често, изключително откакто й работи успокояващо. Едно от най-важните неща, на които държи, е овлажняването, и тук бебешкото олио в действителност работи за нея, когато става въпрос за поддържане и усмиряване на кожата й. Второто й най-важно нещо е слънцезащитният крем и тя обича да употребява овлажнител със SPF 30.

2. Вера има вяра, че продуктивността е добър метод за справяне със стареенето.

© verawang / Instagram, © verawang / Instagram

Тя в никакъв случай не е мислила за младостта по време на престоя си в стилната промишленост, тъй като работи с „ най-красивите дами в света всеки ден “. Тя ги вижда като свои вдъхновения и има вяра, че това е „ може би е ефикасен метод за справяне със стареенето “. Тя също счита, че остаряването е прекомерно старомодно, тъй като в живота хората би трябвало да се научат да се пробват и да продължат да порастват по един или различен метод.

3. Тя носи светлосини слънчеви очила, с цел да защищити очите си.

© verawang / Instagram, © verawang / Instagram

В работата си Вера би трябвало непрекъснато да гледа в екрана на телефона, компютъра и тв приемника си. Тя има вяра, че очилата, направени за отбрана на очите ви, са извънредно значими за запазването на вашите ириси и зеници — „ би трябвало да сме внимателни, тъй като вредите ще ни настигнат в последна сметка “. Вера също приготвя сбирка от повече от хиляда чифта слънчеви очила от 1973 година, когато е редактор на аксесоари във Vogue.

4. Рутинните й извършения включват колоездене и игра на голф.

© verawang / Instagram, © verawang / Instagram

Вера обича да поддържа леки и бързи тренировки с тежести и не подвига тежести, които са по-тежки от 2 или 3 кг, което й лишава общо 5 минути. Нейното обичано упражнение е карането на колело и тя обича да обикаля квартала си с колело, когато има свободно време. Въпреки това, не обича да тренира. Ето за какво избира да играе голф и твърди, че е „ ужасна, само че въодушевена “.

5. Вера не е премахнала нездравословната храна от менюто си.

© verawang / Instagram, © verawang / Instagram, © verawang / Instagram

Кухнята на Вера се състои от 2 тв приемника, фризер за сладолед, ледник за газирани питиета и здравословен ледник. Тя също има килер за бонбони, килер за зърнени храни и килер за това, което тя назовава „ оранжева храна “, която включва Cheetos, Pepperidge Farm Goldfish и всевъзможни типове чипс (на които тя е огромен фен). Също по този начин яде нездравословна храна, като споделя: „ Ям доста McDonald’s. Ще прибавя и Oreo McFlurry. “ „ Знам, че хората споделят, че всичко е неприятно за вас, само че не мисля, че е по този начин. Не е доста по-лошо от доста други неща. “ Голям почитател е и на Dunkin Donuts.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР