Има толкова много фактори, които могат да направят една връзка

...
Има толкова много фактори, които могат да направят една връзка
Коментари Харесай

Кои са четирите най-бурни зодиакални двойки

Има толкоз доста фактори, които могат да създадат една връзка нестабилна или бурна, в това число и това дали зодиакалните знаци на двойката са съвместими или не. Ако те са цялостни противоположности или нямат същинска химия, може да им е мъчно да се схванат , да се гледат в очите или да спорят здравословно - всичко това с помощта на конфликта на характерите им.

Макар че това не важи за всяка двойка, тези проблеми могат да се дължат на това къде се намират знаците им един по отношение на различен в астрологичната карта.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
Знаците, които се намират на 150 градуса разстояние един от различен, изпитват големи компликации в връзките си : те нито си наподобяват, нито се допълват и за някои двойки това даже може да провокира съществени недоразумения.

Все отново има и положителни вести : когато осъзнаем тези астрологични разлики, можем да разберем за какво другояче хубавичко ни връзка от време на време е на косъм от разпад. Ако вие и сътрудникът ви осъзнаете другите си полезности и подходи към живота - и по какъв начин всичко това въздейства на партньорството ви - може би даже ще съумеете да ги преодолеете.

Продължете в галерията ни, с цел да разберете дали сте част от една от тези двойки и по какъв начин да се справите с разликите си:
 Четирите зодиакални двойки, които имат най-бурните връзки  Четирите зодиакални двойки, които имат най-бурните връзки  Четирите зодиакални двойки, които имат най-бурните връзки  Четирите зодиакални двойки, които имат най-бурните връзки
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР