Има такъв народ няма да изтегли кандидатурата на Петър Илиев

...
Има такъв народ няма да изтегли кандидатурата на Петър Илиев
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петър Илиев остава, всеки да си гледа партията

„ ИТН ” няма да изтегли кандидатурата на Петър Илиев за вицепремиер и министър на вътрешните работи, разгласи Тошко Йорданов в предаването „ Лице в лице ” по БТВ. На въпрос дали кабинетът на Има Такъв Народ ще се гласоподава в сряда, в случай, че ИБГНИ обявиха, че няма да го поддържа, Йорданов сподели, че на следващия ден ще се реши.

„ Все още Демократична България не са оповестили решението си, единствено четири депутата от тях. Кога сме говорили авансово и хипотетично. Ще създадем това, което създадем ”, сподели Йорданов. Той атакува и ИБГНИ.

„ Това е изменничество от тяхна страна. Всичко, което договорихме на тия диалози, беше една прелестна стратегия с цели. Искахме да спрем мръсните пари, да спрем модела ГЕРБ, а не да се караме с Татяна Дончева и Мая Манолова.

" Българска социалистическа партия споделиха, че няма да ни поддържат, в случай че не изтеглим Петър Илиев. Ние няма да го изтеглим. Да сте чували, ние да сме казвали на Българска социалистическа партия какво да прави в партията си, и на демократична формирования, да сме давали препоръки какво да вършат? Хайде, всеки да си гледа неговата партия ”, сподели Йорданов  Той добави, че Петър Илиев е прелестен правист и през цялото време е бил с тях.

„ Това, че през днешния ден е бил по-емоционален, или агресивен… Как да се държи човек, който от 3 седмици го нападат, без да може да се отбрани?Тези офанзиви са от едни избрани медии, които към този момент даже заплашват кариерата му ”, сподели Йорданов и стартира дълга триада в отбрана на Илиев.  

" До колкото знам Петър Илиев няма никакви взаимоотношения с Барбадос. Почетен консул не е дипломатическа, нито държавна служба, тя е просто да се погали егото на индивида ", сподели той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР