Има такъв народ е бялата лястовица в тези избори, защото

...
Има такъв народ е бялата лястовица в тези избори, защото
Коментари Харесай

Николай Златарски: Има такъв народ е бялата лястовица за България

" ИТН " е бялата лястовица в тези избори, тъй като ние търсим и се борим за смяната, която да подсигурява правдивост и почтеност. ", това съобщи третият в листата на партията за област Кюстендил предприемачът правист Николай Златарски. Той, лидерът на листата Виктория Василева и деятели на партията се срещнаха през днешния ден с дупничани в центъра на града. Групата беседва и с предприемачи по комерсиалната улица, които въртят фамилен бизнес в изискванията на пандемията.
" Хората сега имат потребност от поддръжка, интересуваме се при срещите си дали могат да си платят налозите, да покриват потребностите си за опазване на здравето, да се грижат за децата си, за възрастни родители. Вече съм поел няколко уговорката да оказа помощ за решение на съответни проблеми. С Виктория Василева се ангажирахме да окажем поддръжка на семейство с болно детенце. Има обезсърчение и хората търсят своята бяла лястовица, ние от " ИТН " сме бялата лястовица, тъй като желаеме смяната.

И за бизнеса е доста комплицирана обстановката, има бизнеси, които затвориха. Трудно е сега работодателите да задържат служащите си, да заплащат наеми, налози. Това е страшна битка. Бизнесът е в невъзможност, да не приказваме за пускане на нещо ново. ", разяснява Златарски, който е притежател на верига магазини " Адела ", и добави: " Фокус в нашата стратегия и в акцията са хората. Искаме да сме покрай тях, те да споделя проблемите си. Затова слоганът ни е " Всеки глас е значим ". Хора, отивайте и гласувайте на 4 април, в този момент е моментът да потвърдим, че сме единни и може да се преборим да създадем живота си по- спокоен. Важно е волята ни да бъде чута. Залагаме на специалисти, които може да вземат решение проблемите. Единодушно взехме решение точно Виктория Василева да е лидерът на листата. Тя към този момент си е нашето момиче, тя е от област Кюстендил. За да знае, че има свое място, ѝ правя подарък ключ от моя дом. "
" Опознах района и се веселя, че срещам доброжелателни и почтени хора, хора отрудени, привикнали да се борят за хляба си. За страдание и тук има доста обезверени, изгубили доверие в политиците и институции. Те не имат вяра в смяната, желаеме да ги предизвикваме да схванат, че от тях зависи всичко.
Снимки: ИТН  Николай Златарски:

Ако стоим и чакаме, нищо няма да се случи, а системата единствено ще се възпроизвежда. Свободата и справедливостта няма да дойдат, до момента в който ние не си ги извоюваме. ", сподели Виктория Василева.
За проблеми, свързани със опазването на здравето, обучение, общински администрации, липса на съпричастност от локални управляващи, непорочност, безработица са проблемите, за които са споделили жителите на региона при срещата си с представителите на " ИТН ". " Искаме да покажем, че в политиката и ръководството може да има честност, с цел да може хората да си поемат въздух и да видят, че не всичко е фалш и неистина. През годните българският народ се е наслушал на обещания. Политиците работят на правилото " това, което аз мога да ти обещая, никой не може да ти обещае. " Лошото е, че не се извърши и десета от дадените обещания. Затова ние споделяме " ще създадем " и това хората ще го усетят скоро, откакто имаме опция да управляваме. Заставаме намерено пред тях, тъй като сме потвърдили, че сме поредни и изпълняваме обещанията си. Гласуването е метод да бъдем свободни.
Доверието в Народното събрание може да се върне, когато хората стартират да виждат качество в работата, която правят депутатите, а не количество. Законите, които се коват в Народното събрание, би трябвало да имат благотворно въздействие върху живота. Така се гради доверие.

Ние се борим и против порочната система, по която се организират изборите. За страдание сега нямаме късмет да участваме под друга форма, с изключение на при същите правила. Пропорционалната система на лъчение на народни представители не може да ни подсигурява качеството на определените. Тя подсигурява количеството, само че не и какви персони се избират. Дава се опция за изява не на експерти, а на политически свързани персони, хора послушни и управляеми. В взаимозависимост от резултата от изборите ще проверим каква поддръжка може да съберем, с цел да задействаме смяната, която беше поискана посредством референдума през 2016 година ", обявиха Василева и Златарски.

* Купуването и продаването на гласове е закононарушение
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР