„Има такъв народ”, доколкото зависи от тях, нямат желание да

...
„Има такъв народ”, доколкото зависи от тях, нямат желание да
Коментари Харесай

ИТН нямат желание да се направи прозападно правителство

„ Има подобен народ”, доколкото зависи от тях, нямат предпочитание да се направи прозападно българско държавно управление, в каквато посока се нарежда и развива кабинетът на „ Продължаваме Промяната”. Такава теза изрази медийният специалист доцент Георги Лозанов.

„ Фактически, от „ Продължаваме Промяната” влязоха в една посока, която беше друга от това, което президентът очакваше от тях. Той има връзка с тяхната роля в актуалната българска политика. Особено след войната застанаха много ясно на антипутинови и прозападни позиции”, регистрира той.

Доц. Лозанов добави още: „ Нямам подозрение, че има огромна опозиция и то подкрепена от доста страни в България сега да не се сътвори прозападно правителство”. Той обаче е и на мнение, че е щяло да бъде „ огромна мъка”, в случай че се беше съставило такова държавно управление.

Относно битката с корупцията и дали признакът на триумфите в тази сфера може да бъде Бойко Рашков, специалистът сподели: „ На него се дължи един от големите гафове на Политическа партия - карцерът на Борисов, за който той не можа да извади някакъв аргумент”, акцентира доцент Лозанов.

Според него всякога, когато Рашков се пробва да влезе в някаква по-силна властова роля или тактика, това будело доста мощна насрещна реакция. „ Радикалното пропадане на договарянията за държавно управление отново опря до това дали Рашков ще бъде отпред на КПКОНПИ и до енергетиката”, сподели още медийният специалист.

Коментар от него пристигна и за записа от срещата на „ Демократична България”. „ Политиците вътре в Народно събрание си приказват доста по-радикално и извънредно, в сравнение с тези хора, които се бяха събрали в една затворена другарска среда. Анализаторите, които желаят да извадят от това някакъв необикновен скандал, срещат много огромна трудност”, добави той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР