Има сладникав мирис и в момента е последният хит на

...
Има сладникав мирис и в момента е последният хит на
Коментари Харесай

Случва Се Масово В България! Ако Усетите Сладникав Мирис В Дома Си, Треперете! Вашият Кошмар Започва!

Има блудкав аромат и сега е последният шлагер на морето. ", описват осведомени. От полицията предизвестяват, че през лятото се усилват домовите обири, в които се влиза през прозорците на приземните етажи. Възможно ли е обаче райският газ да ни упои толкоз надълбоко? Веществото се употребява от години в хирургията и стоматологията, само че лекарите са безапелационни - обирите с божествен газ са по-скоро градски митове.

„ Райският газ не вкарва в бездънен сън, не се губи изцяло схващане. Това, което чух, че се употребява божествен газ за грабеж, на мен в действителност ми се коства като градска легенда ”, разяснява доктор Цветелина Дучева. Теорията за упояване при кражби на домове се споделя и измежду криминалистите. От полицията обаче споделят, че такива доказателства мъчно се събират и съмненията на пострадалите още по-трудно се удостоверяват.

„ Столична дирекция на вътрешните работи няма регистрирани случаи, при които пострадали от обири са били упоявани, с цел да бъде осъществено закононарушението. Някои от потърпевшите, заради обстоятелството, че не са се събудили, до момента в който причинителите не са били в къщите им, остават с лъжливо усещане, че са били манипулирани с такова вещество ”, изясни Николай Нитов, шеф бранш „ Кражби в Столичната дирекция на полицията. През лятото освен ние, само че и крадците се местят към морските курорти. Именно по морето се предлага свободно и райският газ, макар че продажбата на веществото е противозаконна. Има приятна миризма и леко блудкав усет При поемане провокира възприятие на еуфория. Това е и повода да се продават балони, цялостни с божествен газ, които замайват, а може да провокират и халюцинации.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР