Има сигнали, че списъкът по закона Магнитски ще продължи. Този

...
Има сигнали, че списъкът по закона Магнитски ще продължи. Този
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Има сигнали, че списъкът по закона Магнитски ще продължи

Има сигнали, че описът по закона " Магнитски " ще продължи. Този лист е още едно доказателство, че явно не сме си свършили работата. Това сподели вицепремиерът Илияна Йотова пред публицисти, представена от Българска телеграфна агенция. Тя участва на доклада за активността на Националното бюро за правна помощ.

Няколко Народното събрание, последните, трябваше да одобряват съответното антикорупционно законодателство, както виждате, на няколко пъти законодателните планове се спънаха в пленарна зала, сподели Йотова. Тя добави, че се надява оттук насетне, след изборите, едно съществено устойчиво болшинство със устойчиво държавно управление да има първи приоритет приемането на такива закони.
Най-лошото за България ще бъдат избори " две в едно ", така ще опорочим изборите за локална власт, а тя е към този момент единствената след президентската институция постоянна власт в страната, разяснява още вицепрезидентът.

Попитана за конгреса на Българска социалистическа партия, Йотова сподели, че и в най-тревожните си сънища не си е представяла това, което се е случило. 

За първи път Българска социалистическа партия беше изправена пред един конгрес, в който нямаше никакво значение какви тъкмо документи се одобряват, добави тя. По думите ѝ цялата пара е излязла в борбата сред разнообразни групи вътре в Българска социалистическа партия, което съгласно нея в навечерието на изборите е не само тъжно, а обезпокоително и рисково, тъй като без сериозна и постоянна левица в изискванията на рецесия, няма да са положителни резултатите за всички нас. 

От през вчерашния ден има поръчка и за друга левица, която ще се яви независимо на изборите,отбеляза Йотова. 

Колкото повече има оттегляне от човешките права, толкоз повече работата на бюрото за правна помощ има значение, сподели вицепрезидентът Илияна Йотова по време на доклада на Националното бюро за правна помощ. 

Всеки човек има право на отбрана и да бъдат предпазени правата му. В последните години има декаданс на човешките права, счита Йотова. Нуждаещите се нямат задоволително правна просвета и не могат да пазят ползите си, те не могат да си разрешат правна отбрана, сподели тя.
 
 

13 Фев 20237213 Фев 20232113 Фев 202322313 Фев 202324413 Фев 202399313 Фев 2023309КоментариЗнаем, през вчерашния ден Р.Овчаров ни сподели - това са наказания за бъдещето13 Фев 2023 11:37ч.
Нямало и теоретична възможност в идващите 30 години да влезем в орбитата на Русия, написа тук едно българче, което е такова българче в страната България с помощта на прадядовците на днешните руснаци!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съединени американски щати ще се разпаднат, преди да го довършат тоя списък13 Фев 2023 11:37ч.
Нешо не им е до него май ;)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тралала13 Фев 2023 11:41ч.
Йотова, Йотова, ти българка ли си или американушка? Как може да се толерира една непозната страна да ни дава звук за ария! И това да се приветства от нашата скъпа вицепрезидентка, която ни излиза скъпо, тъй като мисля в никакъв случай не е работила в частна компания, единствено на държавната ясличка. Трябва да работите тук да имаме качествена правосъдна система и да караме по Достоевски - закононарушение и наказване. Никой извън няма да се загрижи за нас.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Айде ся13 Фев 2023 11:49ч.
Кат козирувахте на руските приятели бяхте българи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Да. Съветските приятели в никакъв случай не са се месили толкоз във вътрешните ни работи.13 Фев 2023 12:04ч.
Но ти, бидейки ментално контузен от мисленето на британски и демократичното " обучение " няма по какъв начин да го узнаеш това в никакъв случай.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ми кажи " Айде ся " - не бяхме ли българи?13 Фев 2023 12:07ч.
Всичко което при въздействието на Москва беше на българския народ и на България, през днешния ден при въздействието на Вашингтон - към този момент НЕ Е на българския народ и на България! Бяхме мноооооого по-българи при руските приятели, тъй като уважаваха БЪЛГАРСКОТО и всичките ни национални български революционери бяха в учебниците ни. И дори имахме фестивал ЗЛАТЕН ОРФЕЙ за българска високохудожествена естрадна известна музика, еднакъв по качество на песенния САН РЕМО - Италия за италианска музика. И кажи още " Айде ся " - за какво Запада, при въздействието на Вашингтон ни взеха естествените запаси - златото, ТЕЦовете, АЕЦа, медта, оловото, цинка, диамантите,... които Русия ни оказа помощ да открием и създаваме?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ъхъ13 Фев 2023 12:17ч.
Вдясно от Йотова, живодерът Крум, зяпа в унес, дебнейки следващата котка!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати И аз нямам доверие на Зарков13 Фев 2023 12:47ч.
Не имам вяра на постоянно ухилени физиономии.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Моите имена13 Фев 2023 13:07ч.
Значи, цялата " битка " е била да не се козирува на руските приятели, а не - да не се козирува въобще никому отвън България? Това ли се опитваш да кажеш?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати и аз съм СЪГЛАСЕН с илиЯна,13 Фев 2023 12:03ч.
МИСЛЯ,ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДОКАТО ВИДИМ В тоз " ВЪЛШЕБЕН " списАк и НЕЙНОТО ИМЕ!!!СИГоРНО ЩЕ ИМА ЗА КАКВО!!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Показа си същинското лице!13 Фев 2023 12:14ч.
А то е лице на соросоид пар екселанс!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати и тая се стресе13 Фев 2023 12:24ч.
И тая е от тия, дето се тресат от боязън, да не ги вкарат в листата. Какви сте вие бе? Страхливци и подлоги. Станете и в един глас кажете: " Не ни пука от тия описи. Американците да си ги заврат където желаят. " Не виждате ли, че това си и чиста проба политически гнет, с цел да си сформират угодно държавно управление от отрепките от Политическа партия и Демократична България. ЗА да им прокарват техните ползи във щета на България. Както и с цел да станем нова Украйна. Все в тоя дух.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Влизането на България в НАТО13 Фев 2023 12:45ч.
Не е ли образец за корупционен скандал? Кого подкупиха, с цел да ни вкарат без допитване в тоя бардак?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати колония13 Фев 2023 13:13ч.
С това изказване на Йотова удостоверяваме, че не сме самостоятелна страна и се възприемаме като колония. Ето какво съобщи пред Епицентър някогашният парламентарен арбитър Георги Марков, който живее в самостоятелна Унгария: "...Ако пратят закона " Магнитски " в Унгария, Орбан ще го хвърли в Дунава, тъй като страната му е суверенна, за разлика от България, която е колония. Странно, че американците не знаят, че този закон няма правно деяние у нас по решение на Върховен съд. Радев вместо да им каже, им благодари? По политически напън американските ни господари надминаха руските приятели. Но ние сме си винивни - 80 години стоим наведени и сме безспорен международен първенец по РАБОЛЕПИЕ. "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z13 Фев 2023 13:14ч.
Аз желая доказателства, а не почтена дума на " нечестна соросоидка "... краварите показаха ли доказателства или единствено обвинявания?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати вътрешна информация13 Фев 2023 13:45ч.
Йотова е говорила с новоназначения сахиб и са й спуснати господарските планове и мераци.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 2023105907 Фев 202398310 Фев 2023318907 Фев 2023835
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР