Има си моменти в живота, когато просто трябва да спреш

...
Има си моменти в живота, когато просто трябва да спреш
Коментари Харесай

Нарочно не правих секс цяла година и няма да повярвате какво се случи

Има си моменти в живота, когато просто би трябвало да спреш с всички и всичко. Бях изпаднала в необикновен интервал преди две години и си споделих, че би трябвало да направя нещо друго. Мои приятелки ме бяха нарочили за нимфоманка, поради всички мъже, които минаваха през леглото ми, а аз в действителност се държах като мъж в секса. Отивах, доставях си наслаждение, ставах и си тръгвах. Исках единствено срещи, с цел да угодя на тялото си, не на душата. Затова, когато прочетох в едно списание, че шаолинските монаси не вършат секс, с цел да запазят своето чи или соята вътрешна сила, да се балансират и да имат мощ си споделих – това е моето. 

Виж още: Сексът им отива: Част 2 на топ БГ барабанчетата това лято 

На спортистите също не им дават да го вършат преди значими надпревари, с цел да не губят заряда си, а аз имах потребността да си умря от всички мъже и мръсни истории. Беше време. Започнах на 23 ноември и си споделих, че без секс значи – без секс. Тоест няма да се самозадоволявам, няма да кокетирам, няма да се допирам до нищо обвързвано с това. Първите две седмици бяха същински пъкъл, тъй като аз бях привикнала да го върша всекидневно. Мъжете, които ми се обаждаха и на които не подвигах се чудеха какво става, а приятелките ми се хванаха на бас, че няма да устоя. 

След втория месец обаче нещата публично излязоха отвън надзор. Бях като наркоманка спряла опиатите – кисела, ядосана и в ужасяващ тип. Започнах да упражнявам, с цел да изкарам адреналина, само че голите мъжаги във фитнеса не ми действаха добре, по тази причина взех решение да търча всеки ден най-малко по 3 километра. Това продължи до 6/7-мия месец, когато даже да видех по какъв начин мъж ближе сладолед ми се насълзяваха очите. В края на годината, когато ми оставаха единствено три месеца обаче разбрах, че дамите сме стоманени. Същото е като с сложна диета, в случай че си дадеш воля – нещата се получават. Кожата ми се беше изчистила, усещах всяка пора на тялото си и се усещах супер секси, тъй като не бях докосвана като че ли от цялостен век. Истината е, че мечтаех за едно крепко блъскане по този начин както в никакъв случай. Чувствах се девствена още веднъж и това не беше смешка. Когато стана тъкмо година от моето самоограничение, приятелките ми ми купиха голяма торта във формата на огромен пенис, която изядохме и се посмяхме от сърце. Това не беше всичко обаче – за премия те ми бяха викнали жиголо. 

Виж още: Пресен силикон на хоризонта: Дара Екимова изкушава с бюст, само че и с още нещо

От начало им споделих, че това са нелепости, само че след това ми стана забавно и одобрих. Момчето щеше да пристигна след половин час, а те се изнесоха тихомълком от у дома. Признавам, че го бяха избрали луксозен. Когато се появи на вратата онемях. Аз му описах какви съм ги правила, а той доста се смя и ме попита дали ще го създадем въпреки всичко. Казах да и той не чакаше повече. Да те допират след година самоограничение е все едно го вършат за пръв път. Това беше най-големият ми кеф, а аз му се сторих толкоз тясна, че той сподели, че това е най-якия му секс в миналото. Все едно отваря девствено момиче. Моето наслаждение беше в пъти по-голямо, тъй че идващия път когато желаете нещо ново – пробвайте тази скица. Гарантирам, че след това няма спрете да го вършиме.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР