Има шанс това управление да изкара цял мандат. Нека да

...
Има шанс това управление да изкара цял мандат. Нека да
Коментари Харесай

Пеевски: ДПС не иска и няма да влиза в изпълнителната власт

„ Има късмет това ръководство да изкара цялостен мандат. Нека да мине ротацията, само че за момента всичко е устойчиво “, съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. 

Движението не желае и няма да влиза в изпълнителната власт, разясни той. 

„ Движение за права и свободи е споделило ясно, че в изпълнителна власт няма да влизаме. Ние не желаеме нито министри, нито заместник-министри “, добави той.

Пеевски акцентира, че те ще поддържат двете кандидатурите на ГЕРБ и Политическа партия за конституционни съдии – Десислава Атанасова и Борислав Белазелков.

За писмото на Доган след Коледа водачът на ПГ на придвижването изясни, че е ориентирано към всички структури на партията и ще има ново начало в Движение за права и свободи

„ Ние се връщаме при хората, тъй като тук-там връзката е изгубена “, безапелационен беше той.

Относно промяната на министри Делян Пеевски акцентира, че оставка на Тагарев не е желал след гафа с поканените лица на Богоявление. 

„ На идващият ден даже той ми се обади и му обясних, че държа да се извини. Не е обикновено отговорността да понесе една жена – експертка, тъй като над нея има още няколко лица, които са го видели, както и самият министър. За мен това е неточност и очкавам да си сервира извинението на Народно събрание “.

Той беше безапелационен, че темпа на работа на Народното събрание би трябвало да продължи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР