Има сдържан оптимизъм по хода на преговорите. Ние все още

...
Има сдържан оптимизъм по хода на преговорите. Ние все още
Коментари Харесай

Найденов: Целта на лидерите на Донецк и Луганск е присъединяване към Руската федерация

Има въздържан оптимизъм по хода на договарянията. Ние към момента обаче сме надалеч от мира и реализиране на дефинитивно съглашение. Русия заявява увеличение на военната интензивност. Продължава обсадата и офанзивите против Мариупол. В северно направление може да се ограничи активността на съветските войски, само че по южната остават. Това съобщи Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален в студиото на “Здравей, България ” по Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3459
Момчил Дойчев от “Атлантическия съвет ” също разяснява, че не е оптимист: “Частичното евакуиране не значи, че войската не се предислоцира. Те имат кулоар през Донбаските републики. В самия Мариупол се водят боеве със загуби на цивилно население ”.

Найденов сподели, че има упования за продължаващо нахлуване на съветските войски за обграждане на украинската войска край Донбас: “Лидерите на двете непризнати републики заявиха, че са руснаци по дух. Тяхната цел е влизане в Руската федерация ”.

Той разясни, че актуалните договаряния за мир не се отнасят за Донбас и на Крим. По думите му концепцията за неутралитет на Украйна е по-различна от тази на Швеция и Австрия поради страните, които ще са гаранти.

“Путин стартира войната с безумното изказване, че ще денацифира една страна, ръководена от евреин ”, напомни Дойчев. Той беше безапелационен, че имаме задоволително благоприятни условия България да помогне от Украйна: “Това, че ще сме се снишили и не сме оказали действителна помощ, ще ни тежи. Сега е моментът да превъоръжим нашите военни сили ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР