Има роднинска връзка между Аксел Олеков – убиецът на Андрея

...
Има роднинска връзка между Аксел Олеков – убиецът на Андрея
Коментари Харесай

Обрат! Циганинът Аксел, който изнасили и закла Андрея, не е братовчед на друг зловещ убиец, а...

Има роднинска връзка сред Аксел Олеков – килърът на Андрея от Галиче, и Анатоли Борисов – един от двамата арестувани за зверското умъртвяване на Вени Петров-Вени Лудия в Търнава.

Според информация на "Конкурент ", доказана от регистрите в кметствата и на двете белослатински села, обаче, каквато информация се появи преди дни.

Голяма част от кръвта, която тече във вените на двамата злодеи, е една и съща, защото бащата на Анатоли, известен в Търнава и като „ Анатоли Лигата “, и бабата на Аксел, са брат и сестра.



Следвателно двамата убийци няма по какъв начин да са втори братовчеди, а по-скоро са вуйчо и племеник, демонстрира инспекция.

В двете белослатински села обаче още не са безапелационни в кръвната връзка сред двамата убийци, защото не е изяснено дали бащата на Анатоли и бабата на Аксел са деца на една и съща майка.

БЛИЦ напомня, че, с цел да е сигурен, че няма да бъде публикуван на полицията.

На 6 август пък. За зверството бяха арестувани трима души, а след това против двама от тях – Анатоли Борисов и Мариян Диловски бяха повдигнати обвинявания като причинители на убийството. Жертвата беше обичай и клан, а половият му орган – отсечен и препълнен в устата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР