Има реално забавяне на износа. Има ръст на изтичането на

...
Има реално забавяне на износа. Има ръст на изтичането на
Коментари Харесай

Борисов: Петков, Бориславова и Минчев да кажат, че не са били те в онзи апартамент за любов

Има действително закъснение на износа. Има растеж на приключването на средства от българската стопанска система. Това се споделя в отчет на Българска народна банка съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Ямбол.

„ Петков и Василев унищожиха страната, престанете да ги пазите. Дъното от дълго време го стигнахме, към този момент копаят под него! Няма оправяне. Затова и президентът Радев не желае служебно държавно управление, той знае какво ще му причинят и по тази причина се старае да се осъществя третият мандат “, сподели той.

„ Каквото приказвам го усещате по джобовете си. Може да се спре това единствено с бързи избори и отговорно ръководство. Инвеститорите ще дойдат, когато се строи. За вложителя пътят и средата са най-важните. Трябва да се каже по какъв начин ще се компенсират подписаните контракти. Година и половина безредие, застой, пропуснато да се строи на ниска цена, в този момент желязото, бетонът, нафтата са по три. Трябва да знаем с какъв брой да индексираме договорите “, сподели още Борисов.

По думите му отпуснатите пари по планове към този момент няма да стигат.

„ Трябва да спре този мъртвеж в страната. „ Тракия “ е рискова за каране, тъй като година и половина не се поддържа. Тя е рискова “, сподели още водачът на ГЕРБ.

Той не пропусна да разяснява и правосъдната промяна:

„ Ние поносим рецензия. Защо? Дадохме да се изземе тази тематика и да се вее като флаг. В момента едни от най-хубавите здания и компютри са в правосъдната система. Ние първи казахме прокурорите да се избират от прокурори, а съдиите от съдии. Политическите партии би трябвало да стоят доста надалеч от изборите на длъжностни лица “, отсече той.

Според него ГЕРБ са моторът на правосъдната промяна.

„ Ние не си шушукаме с сътрудниците. Ние си приказваме с тях като членове на дясното семейство в Европейски Съюз “, сподели той.

„ Ако на Василев му нямат доверие и си шушукат с него, с нас си приказват “, акцентира той.

" Такива като Петков и мене има доста, само че като инспекторите, които изпъдиха от страната, няма. Те са национално благосъстояние “, съобщи той, разяснявайки парите от Плана за възобновяване.

По думите му всеки народен представител ще е доста значим в идващия парламент и хората би трябвало да внимават по какъв начин ще гласоподават.

„ Моделът Политическа партия е замогване на семействата. Медиите не задават въпросите на който би трябвало. Прекалихте с шкафчета, кюлчета и сходни въпроси. Аз кюлчета нямам “, стартира да крещи яростно Борисов.

" Кирил Петков, Лена Бориславова, Никола Минчев да кажат, че не са били те в оня апартамент за обич, тъй като там заседателни зали няма! Ще забраня да отговаряме на обществени въпроси, до момента в който те не отговорят. Задайте им въпроса, тъй като на мен стотици пъти ми ги задавахте въпросите за кюлчетата. Не ме интересува какво вършат, дори отлично в случай че го вършат. Ама има спор на ползи. Има ли парапет, няма ли парапет. Кажете, че не сте вие. Това желаеме от вас “, сподели Борисов.

„ След това чии е този голф пред служебния вход? Там не се стопира. Там стои пост на НСО. Стои патрул на полиция. Кой е тоя голф и кой го кара. Докато не питате, други отговори няма да ви давам “, продължи Борисов.

„ Защо има политически партии, откакто партията на „ Промяната “ разруши всички системи в страната. Тяхната правосъдна промяна се сведе до изречението „ свои хора в прокуратурата и началник на КПКОНПИ Бойко Рашков “. Такава правосъдна промяна няма да поддържа в никакъв случай “, добави той и съобщи, че Политическа партия се пробва да счупи и политическата система.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР