Има различни алтернативи за хората, които биха загубили работата си

...
Има различни алтернативи за хората, които биха загубили работата си
Коментари Харесай

Премиерът и работодателите: Има алтернативи за работниците от въглищните региони

Има разнообразни други възможности за хората, които биха изгубили работата си в енергийния бранш поради зелената промяна във въглищните райони. Около този извод се сплотиха министър председателят акад. Николай Денков и членовете на Асоциацията на организациите на българските работодатели.

„ Част от задачата на прехода е по какъв начин тези хора, които сега са обезпокоени за своето бъдеще, да схванат, че за тях в действителност би могло да има още по-добри благоприятни условия, с по-добро възнаграждение и по-добра работна среда. Но това значи да притеглим вложители “ сподели министър-председателят. На срещата с работодателите стана ясно, че Министерството на енергетиката продължава да набира поръчки за капиталови планове в районите на Стара Загора, Перник и Кюстендил. Поканата до бизнеса е отворена до 6 ноември т.г.

Премиерът и работодателите разискаха по какъв начин с общи старания да основат изцяло транспарантен и явен развой за асортимент на бъдещи вложители, с цел да се привлекат най-перспективните компании както от България, по този начин и от чужбина.

Работодателите приканиха...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР