Има приятелства, които остават за цял живот. В Холивуд те

...
Има приятелства, които остават за цял живот. В Холивуд те
Коментари Харесай

Пиперливите закачки между Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Има другарства, които остават за цялостен живот. В Холивуд те не са чак толкоз доста, само че най-малко все още наподобява, че това сред Дуейн Джонсън и Кевин Харт ще е от тях.
 Дуейн Джонсън, Кевин Харт,
Снимката, на която всички се смеят

Още от бъзиците на Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Двамата са типичният образец за другари, които в потребност се познават, само че в останалото време се майтапят жестоко за сметка на другия. Когато вземат участие дружно във филм, заниманието е обезпечено.

Не единствено, тъй като на екран има химия посред им, само че и тъй като не щадят шегите и закачките, до момента в който дават изявленията, свързани с популяризирането на дадената продукция. Последно ги гледахме в " Джуманджи: Следващо равнище ", като чакаме и трети филм от поредицата с тяхно присъединяване.

След единствено няколко дни ще чуем гласовете им в " DC Лигата на супер-любимците " (DC League of Super-Pets). Покрай интервютата, свързани с кино лентата, двамата прекарват време дружно и измислят всевъзможни способи, по които да се майтапят.

Така да вземем за пример в профила на Дуейн Джонсън в Instagram виждаме малко видео, в което с Кевин Харт си разменят един телефон, като преди да го създадат, би трябвало да кажат на кой дават устройството. И нищо тук не е съществено, несъмнено.
 Кевин Харт, Дуейн Джонсън,
Актьорът, който се опасява от... пеперуди

Кевин Харт не обича доста животните

Така да вземем за пример Харт подава телефона на индивида, който през цялата си кариера лъже, че има самоански корени. Докато Джонсън го връчва на човек, който се опасява от всевъзможни животни - най-много пеперуди. Твърдението на комедианта, че сътрудника му си обръща бельото, тъй като го мързи да го изпере, бе една от най-забавните обиди.

На което Скалата отвърна, че Харт е изгубил девствеността си на 22 години. Сигурни сме, че тези двамата могат през целия ден да си разменят сходни пиперливи смешки, а ние нямаме нищо срещу, тъй като доста се забавляваме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР