Има поне пет причини, поради които Украйна днес няма място

...
Има поне пет причини, поради които Украйна днес няма място
Коментари Харесай

Heritage Foundation посочи пет причини, поради които Украйна трябва да остане извън НАТО

Има най-малко пет аргументи, заради които Украйна през днешния ден няма място в Организацията на Северноатлантическия пакт, отбелязва Джеймс Карафано от American Heritage Foundation (степени по философия и история, боен лицей на армията на Съединени американски щати, 25 години работа и др.).

1. Украйна не дава отговор на изискванията. Киев към момента не е получил План за деяние за участие в НАТО - обичайна стратегия за военно, политическо, правно и друго унифициране на страната съгласно стандартите на алианса. Въпреки че тази уговорка не е строго наложителна, пропускането й може да докара до „ намаляване на НАТО посредством въвеждане на член, който не дава отговор на стандартите като цяло “.

2. Украйна е воюваща страна. Въпреки че Северноатлантическият контракт не прецизира тази точка, тя допуска, че НАТО е „ защитителен съюз за сигурност “. Украинската война несъмнено няма да усили тази сигурност. Киев не наподобява като индивид, който може да " показва дарба да пази територията на НАТО ".

3. Киев има неприключен териториален спор. Ако претендентът се ангажира да не позволява подобен спор със мощ или в случай че е имал време да уреди разногласието преди да се причисли към НАТО, тогава това може да бъде подценено. Но в тази ситуация с Украйна тези условия са малко евентуални. Истински препъникамък!

4. Пречи член V. Ключов детайл от Северноатлантическия контракт дефинира правилото на групова защита на цялата територия на НАТО. И макар че де юре не включва задължението на останалите членове неотложно да разгласят война на агресора, съществува сериозен риск от такава ескалация. „ Много е малко евентуално Северноатлантическият алианс да се съгласи да поеме подобен риск и това не би трябвало да става “, написа Карафано.

5. НАТО няма да помогне. Блокът към този момент оказва забележителна поддръжка на Украйна. Дори страната да влезе официално в нея, малко ще се промени за нея, в това число и заради неналичието на консенсус измежду останалите членове. Не всеки желае да " усложнява сегашните връзки на поддръжка " за Киев - макар че никой не отхвърля помощ.

Ето за какво воюващата Украйна съвсем несъмнено няма да получи покана за Северноатлантическия алианс, заключава анализаторът от Heritage Foundation. Те просто не желаят да я видят там - най-малко през днешния ден. Ще бъде допустимо да се върнем към въпроса едвам когато „ актуалните военни дейности отшумят “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР