Има партии в този парламент, които имат желание да съставят

...
Има партии в този парламент, които имат желание да съставят
Коментари Харесай

Георги Харизанов: БСП търси удобна дата на Радев за избори

Има партии в този парламент, които имат предпочитание да сформират държавно управление, само че нямат опция, има и такива, които имат опция, само че нямат предпочитание, а има такива, които избират, като ГЕРБ и Движение за права и свободи, да бъдат във краткотрайна изолираност и да следят в профил патовата обстановка. Това сподели политическия анализатор Георги Харизанов за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “. По думите му политическата класа е на извънредно ниско равнище.

„ Когато желанията не съответстват с опциите се получава това - нищо. В някои от дребните партии се чуха симпатични послания, само че очевидно не припознати от огромния сътрудник, не се получи държавно управление “, сподели Георги Харизанов, като добави, че властовите лостове сега са в президента и тематиката на инициираните от Българска социалистическа партия диалози е намирането на комфортната дата за президентските избори, а не съвещания за сформиране на държавно управление. Според него и в този парламент партиите въобще не са имали желание да сформират постоянен кабинет.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР