Има опит на ГЕРБ, под маската на ПП-ДБ, да си

...
Има опит на ГЕРБ, под маската на ПП-ДБ, да си
Коментари Харесай

Проф. Радулов: ГЕРБ под маската на ПП-ДБ си връща на президента за вдигнатия юмрук

" Има опит на ГЕРБ, под маската на ПП-ДБ, да си върне на президента за вдигнатия пестник през 2020 година и да си върне и на протестиращите тогава.... Не съм сигурен, че ПП-ДБ изваждат кандидатури от нафталина, явно следват напътствията на някой, който го прави ".

Това сподели пред БНР проф. Николай Радулов, някогашен народен представител от Има Такъв Народ, който е част от учредителите на партията на депутата Радостин Василев, някогашен депутат от Има Такъв Народ и от ПП-ДБ.

Коментарът му беше по отношение на решението някогашният заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов (по време на огромните летни митинги през 2020 г.) да бъде назначен за краткотрайно изпълняващ длъжностна шеф на " Гранична полиция ". До момента Златанов беше заместник-началник на Четвърто РПУ.

Според Радулов Златанов е " един от хората, които бяха виновни за насилието над младежи под колоните на Министерския съвет " по време на митингите през 2020 година:

" Неговото слагане на тази служба е нещо като знак за това, което ще последва ".

" Стана ясно каква ще е насоката на измененията в Министерство на вътрешните работи. Един от виновниците за насилието над протестиращите през 2020 година е повдигнат като шеф на Граничната полиция. С това маските падат.

Уж протестиралите Политическа партия и Демократична България, издигат на извънредно виновна и сензитивна служба индивида отговорен за пребитите деца под колоните на Министерски съвет и опитите за потушаване на митинга.

Явно ще се наложи на идващите избори, които май ще настъпят по-рано в сравнение с си мислехме, обединението ГЕРБ-ПП/ДБ да взе участие и в предизборна коалиция. Мисля, че това е неповторимо решение, нямащо аналог в международната политика - ръководещите да издигат ръководители, взели участие в принуждение над личните им гласоподаватели... ", уточни Радулов.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР