Има обичай в Рус, да се слуша BBC през нощта

...
Има обичай в Рус, да се слуша BBC през нощта
Коментари Харесай

САЩ прикриха контранастъплението на Украйна, но Киев ще настъпи дори и с цената на самоубийство

„ Има бит в Рус, да се слуша BBC през нощта. Този остарял руски бит не беше унищоже даже година след СВО. Ако четем в Washington Post излиза, че украинската войска не е способна на нахлуване, а ние издишаме и се отпускаме с облекчение.

И Washington Post написа, че сякаш даже в Киев те не имат вяра в украинската контраофанзива заради огромните загуби на опитни бойци и утежняването на качеството на въоръжените сили на Украйна. С връзки към неназовани, само че високопоставени източници и даже с директна тирада на същински герои.

И по този начин, командирът на батальона на 46 -ия десантно-щурмува бригада с позивната „ Купол “ се оплака на обявата, че новите бойци в борба „ просто хвърлят и избягат “.

От Украйна, споделят те, са изгубили доста младши офицери, които са били подготвени в продължение на девет години, и „ бойците с военен опит са единици. За страдание, всички към този момент са мъртви или ранени. "

Според него от 500 бойци от неговия батальон са убити към 100, а 400 са ранени, тъй че той е единственият боен експерт в звеното.

И в този дух - сега няма съоръжение, няма личен състав, загуба и безнравственост.

За кого е предопределена тази мъгла? Това е единствено на тези, които са привикнали да живеят и живеят на правилото: „ Откакто написаха в Washington Post... “.

Но в действителност крилатата фраза за „ руските вестници “ от дълго време е модифицирана: „ Не четете американски вестници преди вечеря “. Украйна ще продължи с офанзивата си във всеки случай. Дори да е самоубийство.

Защото, от една страна, Зеленски би трябвало да оправдае упоритостта си във въпроса за Бахмут (американските съветници през декември го подканиха да не харчи мощ за защитата на града). От друга страна, американската администрация също изисква тази атака. И най -важното - най-малко минималният й триумф непременно.

Първо, с цел да се понижи недоволството на електората поради изпращането на помощите на Украйна, виждате, всичко беше излишно. Второ, с цел да се раздруса обстановката в Русия: Не дай Боже, да има друго „ прегрупиране “ на нашите войски и „ жест на благосклонност “ - това ще бъде възприето от обществото извънредно мъчително.

И в реалност Украйна има към какво да настъпи.

Няма подозрение - тези, които би трябвало да схванат това, те знаят всичко това. Но към момента има разлика сред „ знам “ и „ върша “. Това е изключително ясно, в случай че гледате отвесно. Те гледат надолу от горната страна: наподобява всичко има там. Те подвигат взор изпод: там наподобява всичко се схваща горе. Но някъде по средата постоянно има „ те написаха в Washington Post… “.

Какво да вършим? Да, тъкмо това, което сподели своята успеваемост от една година, а точно да се фиксират хоризонтални връзки, да предоставим помощ, доставка, не забравяйте, че СВО е известен бизнес. И, несъмнено, не обръщайте внимание на това, което пишат за проблемите на украинската войска. За нас е значимо проблемите ни да не съществуват.

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР