Има няколко причини, поради които целим добро представяне на тези

...
Има няколко причини, поради които целим добро представяне на тези
Коментари Харесай

Георги Гьоков: Нужна е лява партия в управлението, за да прекараме хората по-леко през кризите

 Open photo

„ Има няколко аргументи, заради които целим положително показване на тези избори. Във време на рецесии, едно ръководство без лява партия, мъчно ще прекара хората през зимата. Всички в този момент, които бяха част от обединението, се хвалят със обществените придобивки, които получиха българите и обществената стратегия на държавното управление. Но в случай че погледнете програмата им преди изборите, тези обществени ограничения не попадат там. “ Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България “ в Стара Загора Георги Гьоков в ефира на Нова телевизия.

 

По думите му обществените ограничения се дължат на държавното управление, само че са залегнали в съдружното съглашение с помощта на Българска социалистическа партия и са се изпълнили още веднъж с помощта на Българска социалистическа партия, поради големия труд и работа, която от левицата са положили.

 

В предаването “Събуди се “ Гьоков изясни, че е учуден по какъв начин служебният министър на финансите, който е някогашен зам.-министър в постоянното ръководство, в този момент плаши българския народ с бюджетен недостиг. „ Ние изпълнихме мощна обществена стратегия, която струваше 22-23 милиарда, само че те са съобразени с бюджета, тъй че пари има. Те ще дойдат от нараснала събираемост на налозите и от прекъсване на кражбите “, безапелационен е социалистът и добави, че пари би трябвало да има освен да се изплатят пенсиите, само че и да бъдат увеличени.

 

„ Още от 1-ви януари 2023 година би трябвало да се направи преизчисляване и да бъде подравнен коефициентът, за което би трябвало Народно заседание. Идеята на последното постоянно държавно управление беше от 1-ви октомври пенсиите да бъдат изравнени, с цел да има правдивост, това ще засегне към 1/3 от българските пенсионери “, съобщи Георги Гьоков и изясни, че предлагането на левицата е минималната работна заплата да е 850 лева и да е 50% от междинната, въпросът е от кой интервал да се взема.

 

„ В общественото пространство по време на избори се хвърлят какви ли не информации “, разяснява социалистът по отношение на изказванията за някогашния началник на ВМЗ “Сопот “ Иван Иванов. „ Представете си, че информацията, която в този момент се дава след време контролните органи открият друго и кажат, че не е вярна. Но приказките към този момент са хвърлени в общественото пространство и са повлияли на изборните резултати и тогава изборите са манипулирани “, уточни той и добави: „ Българска социалистическа партия не е лидерска и еднолична партия, тя съществува от 130 години. Българска социалистическа партия остана единствената достоверна лява партия в България. “

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР