Има някои българки, които са известни с това, че са

...
Има някои българки, които са известни с това, че са
Коментари Харесай

Това е самочувствие! Моника Валериева си призна - няма таланти, но е по-добра от всички

Има някои българки, които са известни с това, че са известни. Сред тях можем да сложим много плеймейтки, а явно някои от тях осъзнават обстоятелството на своята популярност. Сред тях е и Моника Валериева, която ни озадачи с една мисъл, която показа под фотографията по-долу:

" Една жена без гений ръководи света и това е Ким. Затова си намерения още веднъж - без какъвто и да е гений, аз съм по-добра от теб ", написа на британски под фотографията Моника. 

Ако би трябвало да сме откровени, това самопризнание ни изненадва. Самата Моника се изявява като бизнес дама, като уеб сайтът ѝ продава изкуствени мигли, аксесоари за тях, както и грим. Сайтът ѝ не е съвършено създаден, а тя самата не промотира продуктите си в обществените мрежи - нещо, което е ежедневие на други нейни колежки по конкурс и орис (като Златките например). 

Виж още: Истината лъсна: Десита разкри най-голямата си тайна 

Същевременно Моника Валериева нееднократно е споделяла, че не желае да се трансформира в тези инфлуенсъри, които популяризират и скъпи парфюми, и тоалетна хартия, тъй като по този метод се губело доверието на почитателите. Моника не се снима и във фотосесии на марки. 

Племейтката явно се съпоставя с Ким Кардашиян, която сходно на нея стана звезда с помощта на медиите. Ким обаче сега ръководи десетки бизнеси единствено тя, без да броим триумфите на фамилията ѝ. Сред марките ѝ са такива, свързани с кредитни карти, козметика, бижута, приложения за смарт телефони, парфюми, фешън линия, както и супер сполучливият ѝ бранд за долни дрехи. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР