Има момент, в които трябва да се откажеш от обекта

...
Има момент, в които трябва да се откажеш от обекта
Коментари Харесай

Пет причини да се откажеш от него

Има миг, в които би трябвало да се откажеш от обекта на желанията си, тъй като няма никакъв късмет да си с него. След дълго вървене по тъгите и всекидневно разтрошаване на сърцето ти, от време на време просто би трябвало да вдигнеш ръце. Как да схванеш, че моментът е пристигнал и е най-добре да сложиш завършек на мъката си?

Той към момента не знае името ти или го знае, само че постоянно го не помни, или даже не е сигурен коя си самата ти, или намерено демонстрира, че не се и пробва да разбере. Може би в някакъв миг би трябвало да спреш да се запознаваш с него и да го оставиш встрани. И към този момент половин година отхвърля да те удостовери поканата ти във фейсбук.

Той по никакъв метод не е заинтригуван от теб – не те вижда, не те чува, не те харесва, не ти обръща никакво внимание. И в случай че те е поздравил като те е видял не значи, че е влюбен в теб – значи, че е добре учтив. Не се залъгвай, в случай че той продължава да не те вижда, в никакъв случай няма да те види. Спри да се опитваш да му се навираш пред лицето и ориентирай страстите си към някой различен.

Отказва да бъде с теб – каква по-добра причина да се откажеш от него? Ако макар всичките ти старания и женски трикове по този начин и не се получава нищо сред вас, няма и да се получи. И запомни – даже и един път, под въздействието на алкохола да сте имали своята свалка, в случай че той отхвърля да я повтори, просто няма да се случи. Не забравяй, че за това са нужни двама и отстъпи крачка обратно.

Разказва ти за дамите, с които се занимава сега или за приятелката си, с която е привързан. Фактът, че е с друга жена или дами и не е с теб е индикативен. Какво повече можеш да очакваш? Ако намерено не демонстрира подобен интерес към теб, най-вероятно няма да го направи. А стартира ли да те възприема като най-хубавата си другарка, връщане обратно няма.

Загубила си задоволително време от живота си, в което си била захласната от него и е извънредно време да продължиш напред. Помниш ли по кое време беше последният път, в който се загледа по различен мъж или даде телефонния си номер на някой, или просто ей по този начин за заниманието се поцелува с чужд в клуба? Ти от самото начало беше заета да гледаш гърба на възлюбения си, до момента в който той се отдалечава. Не мислиш ли, че е извънредно време да се откажеш и да продължиш напред?

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР