Има много причини, поради които си заслужава да спортуваме –

...
Има много причини, поради които си заслужава да спортуваме –
Коментари Харесай

Направи тренировка и помогни на Руми да пребори левкемията!

Има доста аргументи, заради които си заслужава да спортуваме – здраве, тонус, физическа форма и впрочем. Всички те облагодетелстват личността и карат съответният човек да се усеща по-добре. Днес обаче ще стане дума за една обща идея, която превъзхожда по смисъл всяка лична полза.
" Благотворителен Фитнес Маратон “ е самодейност на начин на живот веригата Pulse FitnessSpa, включваща групово упражняване на спорт и игри от спортен темперамент за помощ на човек в потребност. Каузата на събитието е събиране на средства за Румяна Стоянова, която е болна от левкемия. За нейното лекуване са нужни €76.580 .

Събитието ще се организира на 11.05, от 11:00ч. в Pulse Fitness&Spa West Park (бул. „ доктор Петър Дертлиев “ 60). Участниците ще имат опция да се включат в групови занимания по Тапаут, Кросфит и HIIT, а също по този начин е планувано и фитнес съревнование. Организаторите на събитието са обезпечили голям брой дарове за участниците.
Предварително записване за фитнес маратона не е нужно и всеки – без значение член на Pulse Fitness&Spa или не – е добре пристигнал. Входът е безвъзмезден. На място ще има кутии, в които всеки ще може да даде своя принос за идеята!
От Pulse Fitness&Spa приканват да се обединим и да помогнем на Руми в битката ѝ с подлата болест. Това е неравна борба, в която помощта на всеки е от голяма важност. Мотото на веригата е ‚Ела в отбора‘. Именно в този момент е същинското време всички искащи да оказват помощ на Руми да се обединят като един тим. Всички фактори за това са налице – обща идея, воля, опция.
 
Да върнем усмивкатана Руми!
 
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА
IBAN: BG58UBBS80021081729440
BIC: UBBS BGSF
Румяна Евтимова Стоянова
ЕКОНТ – посредством паричен превод към
ДАРИТЕЛСКАТА сметка на РУМИ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР