Има много причини да се предизвиквате редовно с главоблъсканици, оптични

...
Има много причини да се предизвиквате редовно с главоблъсканици, оптични
Коментари Харесай

Имате зрение 20/20, ако можете да забележите лудия учен в сложна главоблъсканица

Има доста аргументи да се предизвиквате постоянно с главоблъсканици, оптични илюзии и други пъзели - освен хвалбите, които идват с решаването те по-бързи от вашите другари и семейство.

Решаването им носи със себе си допаминов удар и по този начин те могат съществено да подобрят настроението ви и да покачат мотивацията ви като цяло. Това е по този начин, тъй като проучванията демонстрират, че освобождението на допамин, което идва с решаването на проблем, се трансформира в „ развой на шифроване “, което ни прави по-любопитни да учим и, от еволюционна позиция, да оцеляваме.

Тази главоблъсканица е съществено сложна и всеки петима души няма да могат да я решат, колкото и време да прекарват, пробвайки се да намерят лудия академик, който е прикрит в това в детайли изображение.

Изображението е меко казано безредно, в него се случват толкоз доста неща, че може да ви е мъчно да откриете учения, прикрит в него. Създаден от OCSiAl - производител на въглеродни нанотръби - в случай че можете да разрешите този, вер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР