Има много предимства на връзката с разведен мъж, като противно

...
Има много предимства на връзката с разведен мъж, като противно
Коментари Харесай

7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж

Има доста преимущества на връзката с разведен мъж, като обратно на упованията, тя може да ви донесе доста позитивни страсти. Въпреки това обаче този вид връзки са малко по-различни от останалите и крият своите особености.

Така че, макар че запознанствата с разведен мъж може да са нови и вълнуващи за вас, не му позволявайте да ви завладее още в този момент. Първо помислете за тези неща и се уверете, че знаете какво получавате, когато се срещате с подобен човек.

Ето и някои неща, които би трябвало да знаете, когато решите да излизате с разведен мъж:

Знайте до каква степен е стигнал разводът

Преди даже да си помислите да се срещате с разведен мъж, първо знайте до каква степен в действителност е стигнал разводът. Може с някогашната му да са разграничени, само че минава ли той през развой на бракоразвод? Колко време продължава този развой? Ще желаете да сте сигурни, че той фактически е разведен, а не просто краткотрайно разграничен.

Знаейки къде е разводът *и къде е той в процеса на развод*, ще разберете какъв брой предан е той на евентуалната връзка с вас и дали би трябвало да имате съществени планове за връзка.

 7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж 7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж

Може да се наложи да бъдете дискретни за известно време

Така че приятелят ви може да е разведен, само че това не значи, че изцяло е изоставил остарелия си живот. Той към момента е другар с тези, които са другари и с някогашната му.

Не се учудвайте, в случай че той не е доста вдъхновен да ви интегрира в своя кръг прекомерно скоро. Вероятно чака да бъдете дискретни във връзка с връзката ви за известно време, само че внимавайте този интервал да не продължи повече от предстоящото.

Не се разкривайте в обществените мрежи

С дискретността идват и рестриктивните мерки в обществените медии. Запазете срещите си за себе си. Просто към момента не рекламирайте връзката си в обществените медии, изключително в случай че не е приключила процедурата по бракоразвод.

Винаги го питайте дали не се тормози от изявления в обществените мрежи или от разискване на връзката ви с други хора. Последното нещо, което ще желаете да извършите, е да преминете границите му или да създадете още драма в живота му. Но не позволявайте да ставате негова загадка държанка.

 7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж 7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж

Не го притискайте да се откри

Слушайте, един разведен мъж към този момент е бил там и е направил това. Така че може да не се усеща толкоз разчувствуван от цялата концепция за брак, изключително откакто е излязъл от тежък подобен. Не се срещайте с него в очакване на предложение или не се опитвайте да го подтиквате да се откри толкоз бързо.

Той преди малко е напуснал една връзка – дано се наслаждения на новата, преди да завърже възел още веднъж. В края на краищата няма причина да бързате! Наслаждавайте се на дребните неща в живота и ориста естествено ще ви води до идната стъпка във връзката ви.

Работата е там, че той може да е изтощен от всичко това след неприятния си опит. Затова му дайте време или продължете напред към някой различен.

Вие не сте неговата някогашна, тъй че не се опитвайте да бъдете

Може да е мъчно да не се сравнявате във всяка връзка, само че е изключително мъчно да не се сравнявате с някогашната жена на един разведен мъж. Разбира се, те са имали история и не можете да пренебрегнете това. Но вие не сте някогашната му брачна половинка по една елементарна причина.

Той ви харесва и явно към този момент не я харесва. Затова не се опитвайте да бъдете като нея или да се сравнявате с нея по какъвто и да е метод. Ако го извършите, евентуално ще отблъснете гаджето си. Той не търси някогашната си брачна половинка като сътрудник. Ако беше по този начин, нямаше да се разведе с нея.

Не се ровете в детайлностите

Макар да оказвате поддръжка за всичко, през което минава приятелят ви, не е нужно да знаете всяка детайлност за развода и предходната му връзка. Поне не в самото начало. Въпреки че е естествено да сте любопитни, не бъдете прекомерно настойчиви.

Каквото и да желаете да знаете, изчакайте, до момента в който мъжът ви се почувства задоволително удобно, с цел да ви опише за това. Освен това той се пробва да продължи напред от връзката. Престанете да му напомняте за някогашната му, като го карате да споделя за старите времена. Когато той е подготвен, ще ви опише всичко, от което се интересувате, само че не го притискайте.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР