Има много неща, които може да се направят, като се

...
Има много неща, които може да се направят, като се
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Готови сме да помогнем за диалог между правителството и земеделците

„ Има доста неща, които може да се създадат, като се стартира от контрола на стоките, които влизат в България. Ако би трябвало ще се назначат 200-300 души във фитосанитарния надзор. Учудвам се, че премиера и министъра не престават да не организират срещи, а казуса да ескарила. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти във връзка митингите на земеделците в страната.

Той напомни, че това не е първият митинг и Орлов мост беше затворен с месеци, само че „ сегашните ни не съдружни сътрудници не са привикнали с това “, разяснява Борисов.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че всичко се взема решение с разговор в полза на сектора и промишлеността. Той запита къде е ролята на икономическия министър и комерсиалните аташета в тази обстановка.

„ Аз знам, че всичко в тази страна, което станало позитивно и положително е станало с разговор. Със сигурност има доза истина в това, което сподели Денков. Но ние не гледаме в колите на който и да е различен бранш. Тук обаче приказваме за пазарна стопанска система, въпреки всичко те са си платили налозите “, съобщи Борисов.  Лидерът на ГЕРБ добави, че е подготвен да помогне да посредничи за разговор сред държавното управление и зърнопроизводителите. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР