Има много инсинуации около случая с изчезналата и впоследствие открита

...
Има много инсинуации около случая с изчезналата и впоследствие открита
Коментари Харесай

Адвокатът на Виктор Спига: Има много инсинуациии с изчезналата и открита мъртва Щерк

Има доста клевети към случая с изчезналата и след това открита мъртва Алена Щерк, разяснява пред БТВ юристът Любен Казанлиев, който съставлява някогашния другар и съучастник на убитата - Виктор Спига. По думите му една от клеветите е, че Спига е избягал в Италия.

„ Неговото тръгване е било планувано от дълго време и аргументите за него са бизнесотношения, имал е да подписва контракти “, посочи юрист Казанлиев. Той обясни, че обвиненият за убийството Виктор Спига, който е задържан тази нощ в Италия, се е свързал с него, когато схванал за изгубването на Щерк. Виктор му споделил да се свърже със службите и да им окаже цялостно подпомагане.

„ Спига би трябвало да се завърне в България към 5-6 юни. Колкото по-бързо се откри истината, толкоз по-добре “, посочи Казанлиев.

Адвокатът е бил нает от Спига и убитата Щерк по отношение на разделянето на бизнеса сред тях. Според Казанлиев и двамата били настроени прагматично във връзка с разделянето и нямали особени искания един към различен. Адвокатът означи, че не схваща медийния звук към този случай.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР