Има международен натиск и той се увеличава, но особено когато

...
Има международен натиск и той се увеличава, но особено когато
Коментари Харесай

Нетаняху категоричен: Израел ще продължи офанзивата си срещу Хама...

" Има интернационален напън и той се усилва, само че изключително когато интернационалният напън нараства, би трябвало да останем единни, да останем дружно против опитите за прекъсване на войната “, разяснява израелският министър председател.

 

Израелските въоръжени сили ще продължат с дейностите против Хамас на цялата територия на линията Газа, в това число в Рафах - последната цитадела на Хамас, даде да се разбере Нетаняху.

" Който ни споделя да не се бием в Рафах, ни споделя да загубим войната, а това няма да се случи ", акцентира министър-председателят.

 

Рафах е най-южният град в Ивицата Газа, ситуиран покрай 12-километровата граница с Египет, и е мястото, където се намира главният пропускателен пункт към северноафриканската страна. В началото на войната Египет затвори границата за хора, които се пробват да избягат от зоните на бойните дейности, и я отвори още веднъж за филантропична помощ по време на паузата в боевете през ноември. Макар че пропускателният пункт е основан основно за пешеходци, в този момент той се употребява за превозване на сериозна помощ в Газа, макар че продължаващите военни дейности попречват разпределението й.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР